Idén is lesz Captivate

2009. április 12.
1.7441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A franciák kihátráltak idén a saját bejáratú rendezvényük mögül, így eggyel kevesebb privát összeröffenést jegyezhetünk, a UbiDays elmarad, helyette az össznépi mókákra fókuszálnak a UbiSoft-nál.

A Capcom nem követte a példájukat és a napokban bejelentette, hogy idén is lesz gamers day-ük, újra megrendezik a Captivate néven ismeretes játékeseményt, méghozzá április végén, közel az időpont. Érdekesnek ígérkezik.

A helyszín Monte Carlo lesz, a fényűzés egyik közkedvelt fellegvára, ahol a japán fejlesztő/kiadó több termelésben lévő produktumáról hoz látnivalókat, rántja le a leplet, a látogatók összefuthatnak majd többek között a Dead Rising 2-vel, a Lost Planet 2-vel, a Dark Void-dal, a Spyborgs-szal, és nem utolsósorban a Resident Evil: The Darkside Chronicles-szel is.

Ezen címek mindegyike hivatalos minőségben létezik, korábban a Capcom bejelentette őket, ellenben készülnek vadonatúj bejelentésekkel is, több, jövendőbeli sikervárományosukat mutatják majd be a Captivate 09-en, április, azaz folyó hó végén. Mi rajta leszünk, nem maradtok le semmiről. Tartsatok velünk. Vajon mit hagynak majd a júniusi E3-ra?
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja