Idén is lesz Budapest Game Show

2009. szeptember 28.
2.2051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft Magyarország Kft.

jóvoltából az idei esztendőben sem kell nélkülöznünk a Budapest Game Show névre keresztelt rendezvényt, amely 2009 október 31-én szombaton, a budapesti Papp László Sportarénában kerül megrendezésre, mint egy egész napos, ingyenes családi rendezvény. A legnagyobb magyarországi játékkiállításon fog bemutatkozni először a Windows 7 nevű operációs rendszer, de itt kerülnek megrendezésre a World Cyber Games 2009 hazai selejtezői és döntői valamint a World Cyber Girls szépségverseny is.

A rendezők ismét gazdag programkínálattal és a négy különféle tematikának szentelt színpaddal várják az érdeklődőket, reggel kilenc órától este hat óráig. A Windows 7 operációs rendszer hazai premierje mellett az ország legnagyobb szórakoztatóelektronikai kiállításának (BGS) köszönhetően az érdeklődők kipróbálhatják a legújabb Xbox 360 konzolon és PC-n elérhető játékokat, részt vehetnek a számtalan érdekes versenyen, valamint megtekinthetik a ?BGS? színpadon tartott prezentációkat, ahol szakújságírók mutatják be az idei őszi-téli kínálat legfontosabb újdonságait.

A rendezvény keretei között fog zajlani a Samsung World Cyber Games is, mely sorozat újabb hazai döntőjéhez érkezett. A szervezők a Papp László Sportarénába várják a legtehetségesebb játékosokat, akik közül a legjobbak kijuthatnak a kínai világbajnokságra is. Még nincs késő, bárki nevezheti magát a versenysorozatra, október 10-től a helyszínen illetve a rendezvény honlapján (ITT) lehet.

A zenei, illetve a ritmusjátékok nagy sikerére való tekintettel lesz Zenei Színpad is, ahol a Guitar Hero széria mellett a Rock Band, a Lips, illetve a DJ Hero videojátékok is kipróbálhatóak lesznek. Természetesen ez nem minden, számos nyeremény megszerzésére nyílik lehetőség a nap során folyamatosan megrendezésre kerülő versenyeken és nyereménysorsolásokon. A rendezvényen vásárlók között este hat órakor kisorsolásra kerül a főnyeremény: egy Toyota Yaris személygépkocsi.

Szintén a Budapest Game Show keretein belül kerül megrendezésre a World Cyber Girls névre hallgató szépségverseny, amelyre a szervezők várják azon csinos hölgyek jelentkezését, akik nem félnek bebizonyítani, hogy otthonosan mozognak a videojátékok világában. A vállalkozó kedvű ?cyber lányok? a szépségverseny honlapján jelezhetik indulási szándékukat (ITT).

A helyszínen továbbá lehetőség lesz sportolni (Fifa 10 mini focipályák, HALO3: ODST Laser Tag, Windows 7 kalandpark), de a legkisebb korosztály is le tudja majd foglalni magát, köszönhetően a LEGO építő asztaloknak, sőt, még néhány autószimulátorba is bepattanhatunk, ha éppen ahhoz lenne kedvünk. A legfontosabb talán mégis az, hogy a rendezvényen mutatkozik be először kis hazánkban a Windows 7, illetve, hogy kipróbálhatjuk a legújabb videojátékokat, PC-n és Xbox 360 konzolon egyaránt.

A rendezvény helye és időpontja: Papp László Budapest Sportaréna, 2009 október 31. szombat, reggel 9:00 órától este 18:00 óráig.

A rendezvény gyémánt fokozatú támogatói: Microsoft, Xbox 360, Samsung Pleomax, Samsung, Toyota, HP, Lenovo

További információk elérhetők a rendezvény folyamatosan frissülő honlapjain:

Budapest Game Show

IWorld Cyber Games

World Cyber Girls


6 hozzászólás

marco

11 éve, 4 hónapja és 25 napja

Shade írta:
Vá ez komoly lehet. Bárcsak budapesten laknák. Minden ott történik itt meg semmi.
Bakker épp a múltkor kocsikáztunk le Győrbe és meglepődtünk, hogy este 9-10-kor sehol egy ember az utcán. Azért régebben sokkal nagyobb élet volt ott. Nem értem.

válasz erre

Shade

11 éve, 4 hónapja és 25 napja

Vá ez komoly lehet. Bárcsak budapesten laknák. Minden ott történik itt meg semmi.

válasz erre

marco

11 éve, 4 hónapja és 25 napja

Bettyone írta:
hát a fiúk szeretnék ha mennék a world cyber girls-re...hát még meggondolom
ha nem akkor marad a gitárhíró
Menj csak. Jó eséllyel indulsz!

válasz erre

Bettyone

11 éve, 4 hónapja és 25 napja

marco írta:
Indulsz?
hát a fiúk szeretnék ha mennék a world cyber girls-re...hát még meggondolom
ha nem akkor marad a gitárhíró

válasz erre

marco

11 éve, 5 hónapja és 7 napja

Bettyone írta:
jeee lesz wcg
Indulsz?

válasz erre

Bettyone

11 éve, 5 hónapja és 7 napja

jeee lesz wcg

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljaManiac profiljaSándorkolbász profilja