Idén sem marad kiegészítők nélkül a The Sims 3

2013. január 09.
3.6681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az EA Maxis fejlesztőcsapatának legfrissebb bejelentései szerint 2013 során sem hagyják majd friss tartalmak nélkül a The Sims 3 rajongóit, akik újabb - kisebb és nagyobb - bővítményeknek örülhetnek majd az idei évben.

Az év első expanziója várhatóan a 70s, 80s & 90s Stuff lesz, amely január 22-én jelenhet majd meg, méghozzá a címben szereplő évtizedek sajátosságait - divat, hajviselet és így tovább - a középpontba állítva.

Ezt követi majd márciusban a University Life, amiben az egyetemi élet, de sokkal inkább az egyetemista lét mindennapjait élhetjük majd át, természetesen korántsem kizárólag a tanulásra, hanem a partikra, a románcokra és egyebekre koncentrálva.

Az év egyik legérdekesebb bővítménye várhatóan az Island Paradise lesz, amiben egy új szigetet ismerhetünk meg simjeink oldalán, ahol nem csak építkezhetünk, hanem még az erőforrások menedzselésével, és egyéb apró-cseprő dolgokkal is nekünk kell foglalatoskodnunk.

Ez a bővítmény várhatóan június során fog megjelenni, de az EA Maxis őszre is tervez egy kisebb expanziót, ami egyelőre még nem kapott végleges címet, de azt már tudjuk vele kapcsolatban, hogy újabb cuccokkal kívánja gazdagítani a játék világát, elsősorban kultikus mozifilmek tematikájából építkezve.
The Sims 3 rajongóit, akik újabb - kisebb és nagyobb - bővítményeknek örülhetnek majd az idei évben.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 2 hónapja és 8 napja

Meg is lepődnék ha maradna röhögő smiley

válasz erre

Marduk

12 éve, 2 hónapja és 8 napja

Hát persze, hogy nem marad röhögő smiley Mindig lehet bele új dolgokat rakni. mosolygó smiley

válasz erre
The Sims 3
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja