Idén összekaphatja magát a HTC

2016. január 30.
3.7661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A HTC kapcsán mostanság jó hírrel nem nagyon tudtunk nektek szolgálni, hiszen több fronton is gyengélkednek.

Az okostelefonok piacán hiányzik az innováció és a változás, míg több feltörekvő piacra, még be sem törtek, így például nincs komolyabb HTC okosóra a piacon. Az idei év azonban nagy fordulatot hozhat a gyártó számára, hiszen több fronton is komolyabb újdonságokra lehet számítani, de az egyik legfontosabb pont egyértelműen az új zászlóshajó lesz.

A HTC One M10-ről hivatalos információk természetesen még nincsenek, ugyanakkor napvilágot látott egy igen részletes leírás. Az információk szerint végre túllépnek a Full HD felbontáson és az 5,1 hüvelykes AMOLED kijelző már 1440 x 2560 pixelt jelenít majd meg.

Alatta egy Snapdragon 820-as chipkészlet és 4GB RAM kap majd helyet, tehát az erővel nem lesz gond. Sokak számára öröm lehet a fizikai home gomb, mely természetesen ujjlenyomat-olvasót is kap, a kamera terén pedig ezúttal nem a megapixelek kapják majd a hangsúlyt, hanem a minőség.
4 hozzászólás

totyak

2 éve, 7 napja

Ha ők lennének az elsők, akik ilyen komoly telefont kiadnak, akkor azt mondom, hogy oké, kapaszkodnak felfelé, de már nem egy gyártó kiadott ilyet, vagy jobbat.

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 8 napja

Ha nem lenne olyan drága akkor szerintem nem lenne ebben a helyzetben.

válasz erre

Eltohn

2 éve, 9 napja

HTC is nagyon el van szállva mostanában az árakkal, egy olyan gyártó ami ennyire haldoklik inkább normális árazással kéne hogy megpróbáljon talpon maradni.

válasz erre

kpal

2 éve, 9 napja

Nem rossz belső ,már csak relatíve normális áron kell lennie .

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaLaci721 profiljaHellblade profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profilja