Idén összekaphatja magát a HTC

2016. január 30.
3.5861
petike737 profilja, adatai
petike737
A HTC kapcsán mostanság jó hírrel nem nagyon tudtunk nektek szolgálni, hiszen több fronton is gyengélkednek.

Az okostelefonok piacán hiányzik az innováció és a változás, míg több feltörekvő piacra, még be sem törtek, így például nincs komolyabb HTC okosóra a piacon. Az idei év azonban nagy fordulatot hozhat a gyártó számára, hiszen több fronton is komolyabb újdonságokra lehet számítani, de az egyik legfontosabb pont egyértelműen az új zászlóshajó lesz.

A HTC One M10-ről hivatalos információk természetesen még nincsenek, ugyanakkor napvilágot látott egy igen részletes leírás. Az információk szerint végre túllépnek a Full HD felbontáson és az 5,1 hüvelykes AMOLED kijelző már 1440 x 2560 pixelt jelenít majd meg.

Alatta egy Snapdragon 820-as chipkészlet és 4GB RAM kap majd helyet, tehát az erővel nem lesz gond. Sokak számára öröm lehet a fizikai home gomb, mely természetesen ujjlenyomat-olvasót is kap, a kamera terén pedig ezúttal nem a megapixelek kapják majd a hangsúlyt, hanem a minőség.
4 hozzászólás

totyak

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Ha ők lennének az elsők, akik ilyen komoly telefont kiadnak, akkor azt mondom, hogy oké, kapaszkodnak felfelé, de már nem egy gyártó kiadott ilyet, vagy jobbat.

válasz erre

WarriorAutobot

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Ha nem lenne olyan drága akkor szerintem nem lenne ebben a helyzetben.

válasz erre

Eltohn

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

HTC is nagyon el van szállva mostanában az árakkal, egy olyan gyártó ami ennyire haldoklik inkább normális árazással kéne hogy megpróbáljon talpon maradni.

válasz erre

kpal

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nem rossz belső ,már csak relatíve normális áron kell lennie .

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljagokuvsvegita profiljamarco profiljamola00 profiljaValaMalDoran profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljaNeurotic profiljaGONDOCS profilja