Idén nem lesz ott az E3-on az Electronic Arts

2016. január 28.
3.5781
Maniac profilja, adatai
Maniac
Kis túlzással az ütő is megállt bennünk az Electronic Arts legfrissebb bejelentése kapcsán, lévén kiderült, hogy a kiadóóriás idén kihagyja az E3-at, de nem azért, mert nem lenne bejelenteni valójuk.

Az EA mindössze szeretné, ha az efféle események és bejelentéseik nem csak egy bizonyos kör számára lennének elérhetők testközelből, hanem kvázi bárkinek, ebből kifolyólag rögtön két saját bejáratú rendezvényt is szerveznek annak érdekében, hogy ne legyen hiányérzetük a rajongóknak.

Ez lesz az EA Play névre keresztelt eseménysorozat, amely az E3 előtt kerül megrendezésre, méghozzá Londonban június 12-én, Los Angelesben pedig június 12-től 14-ig bezárólag.

A kiadó ezeken az eseményeken szeretné majd megejteni a legnagyobb aktuális bejelentéseket, ami mellett a legújabb játékok kipróbálási lehetősége, bemutatók és egyéb érdekes események várnak a rajongókra.

Lesz továbbá konferencia is az EA részéről, amelynek keretein belül a legnagyobb bejelentések és újdonságok lesznek összegyűjtve egyetlen helyen. Erre június 12-én számíthatunk majd.

Idén nem lesz ott az E3-on az Electronic Arts - 2. kép

4 hozzászólás

totyak

4 hónapja, 1 hete

Még jó, hogy nem minden fejlesztő/kiadó így gondolkodik, értelmét vesztené az E3, ha mindenki saját prezentációt szervezne. EA nem érti a lényeget úgy tűnik. E3 direkt azért jött létre, hogy egybefogja a világ legérdekesebb videojátékos híreit és abban a pár napban, amíg tart, minden infó eljut mindenkihez, hiszen a net végtelen.

válasz erre

Imperator

4 hónapja, 1 hete

Van pénz saját rendezvényre.

válasz erre

WarriorAutobot

4 hónapja, 1 hete

Jaj ne!!!!
Most mit fogunk csinálni ha nem tudjuk meg hogy milyen újítások lesznek a FIFA 17-be!
Majd az E3 előtt megtudjuk.

válasz erre

zender

4 hónapja, 1 hete

Várható volt hogy előbb - utóbb meglépik, a fél játékpiac az övék...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

kpal profiljaExcalibur profiljarDAVE profiljahamzai profiljaManiac profiljaElisorne profiljamiertkellettaregbevezetes profiljaWarriorAutobot profiljaMarduk profiljamarco profilja