Idén már nem kell PS4 Platinum Headsetet vennünk

2016. október 31.
3.1901
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony hivatalosan bejelentette, hogy hiába várták nagyon sokan a prémium kategória legfelsőbb szintjét garantáló PS4 Platinum Headset érkezését, az sajnos a korábbi tervekkel ellentétben mégsem jelenhet meg karácsonyig a boltok polcain.

A 160 dollárba kerülő - tehát nem éppen olcsó - kiegészítőt ugyanis januárra csúsztatták a japánok, ezáltal az extra komfortot és a prémium hanghatásokat már csak valamikor jövőre élhetik majd át vele a rajongók.

Aki elfeledte volna, a PS4 Platinum Headset 7.1-es virtuális hangzással és egy különleges 3D audio technológiával rendelkezik majd, rejtett mikrofonja és maximális kényelmet garantáló kialakítása mellett pedig a PlayStation VR-ral is kompatibilis lesz.
5 hozzászólás

venoman

8 éve, 12 napja

Miért tolják ? Mert valami gubanc akadhatott a gyártás során vagy a teszt során. Pont karácsonyra nem debütáltatják ? Na hagyjál már egy Sony ilyet nem engedhet meg magának. De a kényszer nagy úr. Viszont kárpotól majd a lenyűgöző minőség meg szépség mosolygó smiley

válasz erre

Bvektor

8 éve, 17 napja

Szerintem nem kifejezetten a Sonyn múlik a csúszás. Nem látok olyan dolgot ami miatt ne tudnák megcsinálni időben. Nem ez az első ilyen termékük. Én inkább azt tippelném, hogy egy ilyen headsetnek nem egy hétköznapi gyártó sor szükséges, aminek a szolgálatba állítása se lehet kis idő.
Azért kíváncsi leszek milyen lesz mikor kijön. Az ár egyáltalán nem sok egy wifis (mégha Dolby) de 7.1 fejesért, ilyen minőségben.

válasz erre

gokuvsvegita

8 éve, 17 napja

Mi oka lehet vajon a tolásnak? Hm... Hát az ünnepek miatt szerintem még kapósabb is lett volna.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 17 napja

Nekem a korábbi modell is jó lesz még egy darabig. mosolygó smiley
A Playstation Wireless Stereo Headset 2.0 kényelmesen használható vajon a PS VR-al?

válasz erre

totyak

8 éve, 17 napja

Mi lehet a gond egy fülesnél, ami miatt tolni kell a kiadást, ráadásul pont a karácsonyi időszakot ugorják át?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja