Idén már biztosan nem jelenik meg a Kerbal Space Program 2

2020. május 21.
9.8331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Amint arra korábban számítani lehetett, a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet, illetve változások miatt jelentős csúszások várhatók a legtöbb projekt kapcsán, így a Kerbal Space Program 2-ről például kiderült, hogy idén már biztosan nem jelenhet meg.

A kérdéses űrszimulátor eredetileg idén őszre lett betervezve, azonban a készítők a Twitteren bejelentették, hogy a COVID-19 járványnak köszönhetően annyira lelassultak a munkával, hogy legalább egy éves csúszást halmoztak fel, ami azt jelenti, hogy a vírus nélkül is jövőre csúszott volna a projekt, hiszen alig két hónap alatt nem igazán lehet ennyire elcsúszni a munkával.

A készítők szerint új megjelenési dátumot nem tudnak bejelenteni, de az új határidő 2021 ősze lett, vagyis jövő szeptemberben számíthatunk legelőbb arra, hogy betölthessük a Kerbal Space Program folytatását.

2 hozzászólás

Direktor

1 éve, 5 hónapja és 19 napja

Annyira nem vagyok oda.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 5 hónapja és 19 napja

A hideg ráz ettől a játéktól (az elsőtől legalábbis), de azt sem értem, mi tart egy ilyen játék fejlesztésén ennyi ideig. A grafikával pl biztos nem sokat molyolnak.

válasz erre
Kerbal Space Program 2
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja