Idén is tart E3-as konferenciát a Bethesda

2016. február 01.
3.5321
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár az Electronic Arts idén mellőzi az E3 kiállítást, a Bethesda csapatának azonban annyira tetszett a tavalyi esemény, hogy már most bejelentették részvételüket az idei expón.
 

Ennek köszönhetően kiderült, hogy június 12-én egy nagy konferenciát tartanak majd az E3-on, amire érdemes lesz már most készülni, hiszen biztos, hogy óriási bejelentésekről hull majd le a lepel.

A Doom kivételével ugyanis szinte semmit sem tudunk arról, hogy a második félévtől mit tervez a csapat, így lehet ott új The Elder Scrolls szerepjáték, The Evil Within 2, Fallout 4 kiegészítők és még ki tudja micsoda...


6 hozzászólás

Imperator

6 hónapja, 5 napja

Új Fallout és TES szerintem biztos nem lesz, max új kieg az F4-hez vagy a TES Onlinehoz. Remélem bejelnetenek egy új címet.

válasz erre

zender

6 hónapja, 6 napja

Hát nagyon kíváncsi vagyok miket tartogatnak, de szerintem előtte hetekkel már tudni fogjuk. Mindenesetre biztos fent maradok megnézni. Aznap konkrétan le sem fekszem.

válasz erre

kpal

6 hónapja, 6 napja

Nekem a Doom elég erre az évre .

válasz erre

WarriorAutobot

6 hónapja, 6 napja

A tavalyi is jó volt akkor most is biztosan egy hasonlót állítanak össze.

válasz erre

Linuxfan

6 hónapja, 6 napja

Talán ez lesz az egyik, ha nem a legérdekesebb konferencia.

válasz erre

totyak

6 hónapja, 6 napja

Az az igazság, hogy egyik játékukkal sem játszom, talán a Doom-ot szemügyre veszem majd, de még az sem biztos, hogy tetszeni fog.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaiPet profiljagokuvsvegita profiljagery1113 profiljaMarduk profiljaLaci721 profiljamarco profiljaWarriorAutobot profiljakulacs profilja adambalonyi profiljaMarduk profiljaElisorne profilja