Idén decemberben is ünnepi gyilkolászás vár ránk a Hitman 2-ben

2019. december 04.
8.4151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az IO Interactive bejelentette a Hitman 2 decemberi extráit, merthogy a játékhoz az előttünk álló hetekben több izgalmas újdonság is felbukkan majd, sőt mi több, a nagy akciók már ezen a héten elindulnak.

Az első extrára ugyanis holnapig kell várni, lévén december 5-én indul a karácsonyi szezon a játékban két vadonatúj escalationnel, melyet másnap egy különleges elusive target levadászásával koronázhatunk meg, hogy december 12-én elinduljon egy "12 Days of Contracts" névre keresztelt esemény, aminek részeként 12 ünnepi témájú célpont levadászása vár ránk 12 napon keresztül.

Ha mindez sovány lenne, akkor hozzátennénk még, hogy két közösségi event is indul egy-egy legacy küldetés társaságában, így elsőként a Holiday Hoarders név alatt gyilkolászhatunk - többek között egy Mikulásruháért -, míg a második a Snow Festival in Hokkaido lesz, melyben szintén rengeteg extráért öldökölhetünk. Bővebb részletek az alábbi videón:

Nézd nagyban ezt a videót!



Hitman 2 decemberi extráit, merthogy a játékhoz az előttünk álló hetekben több izgalmas újdonság is felbukkan majd, sőt mi több, a nagy akciók már ezen a héten elindulnak.'>
2 hozzászólás

Eltohn

4 éve, 9 hónapja és 1 napja

Mikor lesz olyan hogy ki kell nyírni a Mikulást? Az lenne csak az event. röhögő smiley

válasz erre

muki

4 éve, 9 hónapja és 1 napja

Uhh ez jó lesz.

válasz erre
Hitman 2
11.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja