Idén 20 éves a StarCraft-sorozat, egy halom extrával készül a Blizzard

2018. március 05.
4.1551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Blizzard a hétvégén bejelentette, hogy idén 20 éves a StarCraft-sorozat, aminek apropójából szeretnék méltósággal megünnepelni a legendás RTS évfordulóját, noha ezt már tavaly a StarCraft Remastered-del elkezdhettük egy kicsikét.

A kiadónak természetesen azért vannak még tervei, így például március 31-én, azaz napra pontosan a 20. évforduló napján bemutatnak egy kisfilmet, mely StarCraft is Life: A Celebration címmel több játékost is megszólaltat, akik arról beszélnek majd nekünk, hogy mit is jelent számukra a sorozat, hogyan változtatta meg az életüket és így tovább.

Ez azonban nem minden, akik ugyanis holnaptól bejelentkeznek a Blizzard játékaiba, azok garantált jutalmakkal gyarapodnak, így a StarCraft Remastered-ben és a StarCraft II-ben egy évfordulós UI skin, a Diablo III-ban egy Battlecruiser-témájú pet, az Overwatch-ban pedig egy Sarah Kerrigan Ghost skin jár majd Widowmaker számára.

Ezen felül március 21. és március 25. között StarCraft-témájú Tavern Brawl várja a Hearthstone rajongóit, március 27. és április 7. között pedig a Heroes of the Storm keretein belül számíthatunk évfordulós StarCraft tartalmakra.

A szórásból persze a World of Warcraft sem marad ki, ebben március 31. és április 6. között érkezik egy szabadon választható Zergling, Grunty, Mini Thor, Baneling vagy Zeradar pet a rajongóknak.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

totyak

3 éve, 1 hónapja és 18 napja

Király, hogy ők foglalkoznak az évfordulóval, Rockstar pl. le****ta, meg sem említették a 20-at.

válasz erre

Direktor

3 éve, 1 hónapja és 18 napja

De brutál a hangulata!!!

válasz erre

Mordorer

3 éve, 1 hónapja és 18 napja

Király kis videó lett!

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 1 hónapja és 18 napja

Az Overwatch-ost tuti beszerzem, mert minden nap játszok.
Bár nekem jobban bejön a Cote D'azur és a Black Lily skin.

válasz erre
StarCraft
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profilja