Ideje végső búcsút venni a Darkspore-tól

2016. február 24.
3.3991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Maxis fejlesztésében elkészült nagyszerű Spore különleges, Diablo-szerű mellékszálát ugyan sokan megszerették a megjelenéskor, de az óriási siker elmaradt, ebből kifolyólag pedig az alkotás is szépen-csendben feledésbe merült.

Ma már szinte alig kalandozik valaki a Darkspore pályáin, így az Electronic Arts már decemberben elhatározta - csak akkor sem érdekelt senkit -, hogy hamarosan lelövi a szervereket.

Ezt a tervezetet a mai napra virradóra sikerült végleges dátummal felvértezniük, így kiderült, hogy a játék március 1-jéig, avagy jövő keddig még bárki számára szabadon elérhető, de utána a Darkspore a történelem részévé válik, miután lekapcsolják a szervereket.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 5 hónapja és 4 napja

A Spore jó játék volt, bár az is feledésbe merült, de erről én most hallok először... akkor szerintem nem lesz nagy tragédia ha lelövik a szervereit.

válasz erre

totyak

2 éve, 5 hónapja és 4 napja

Én pl. senkit nem ismerek, aki játszott volna vele. Előbb-utóbb minden játék erre a sorsra jut. Kevés az, amit életben tud tartani a közösség.

válasz erre

VaPe

2 éve, 5 hónapja és 5 napja

Ha kevés embert érint, akkor nincs is gond, ideje. Az ilyen akkor idegesítő, amikor rengetegen játszunk valamivel, csak a gyártónak nem jön be az anyagi számítása és akkor offolnak. Az dühítő.

válasz erre
Darkspore
6.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

turatur profiljarDAVE profiljaHellblade profiljaVis Major profiljamarco profiljaszattila profiljaManiac profilja