Ice Age: Dawn Of The Dinosaurs: Vizuális betekintő

2009. április 14.
6.1751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A számítógép animációs mozik korát éljük, minden évben több, CG technológiával életre keltett alkotás kerül vetítésre és általában ezek szélesebb korosztályt céloznak, családi szórakozást ígérve a nézőseregeknek.

Nyáron érkezik a harmadik Jégkorszak epizód, visszatérnek kedvenc hőseink, újabb szereplőkkel az oldalukon, melyből természetesen videojáték adaptáció is készül, amelyet június végétől dobhatunk a konzoljainkba, sőt, számítógépeinkbe.

A mókás, vegyes csapat megélt egy jégkorszakot, átvészelték a nagy olvadást, ezúttal pedig az őslények földjére tévednek, ahol dinoszauruszok, hüllők tanyáznak többek között, egy egészen különleges flóra és fauna várja tehát őket az újabb történetben. A megjátékosított változatban hatnál is több szereplőt terelgethetünk majd a kalandjaik során, több, mint tizenöt, az ígéretek szerint akció dús küldetésben.

Az sorozat életében először állhatunk össze egy kis kompetitív multira barátokkal, családdal, vagy akit éppen elé tudunk rántani egy kis szórakozás erejéig. A multiplayer minijátékok száma nyolc lesz, ezek közül lehet válogatni majd a csapatos kikapcsolódások alkalmával.

A szingli játékmenet hozza az efféle alkotásoktól elvárt műfajt, lesznek puzzle-ök, oldalra scroll-ozós részek, az egészet pedig az ügyességi platform stílusa foglalja keretbe. Itt lesz velünk Manny, Sid, Diego, Ellie és még sokan mások. Az Ice Age: Dawn Of The Dinosaurs a Sony handheld-jét leszámítva minden trendi konzolra megjelenik majd, emellett érkeznek a Windows és a Mac OS X verziók is. A legfrissebb képeket lejjebb találjátok.


Ice Age: Dawn Of The Dinosaurs: Vizuális betekintő - 2. kép


Ice Age: Dawn Of The Dinosaurs: Vizuális betekintő - 3. kép


Ice Age: Dawn Of The Dinosaurs: Vizuális betekintő - 4. kép


Ice Age: Dawn Of The Dinosaurs: Vizuális betekintő - 5. kép


Ice Age: Dawn Of The Dinosaurs: Vizuális betekintő - 6. kép


Ice Age: Dawn Of The Dinosaurs: Vizuális betekintő - 7. kép


Ice Age: Dawn Of The Dinosaurs: Vizuális betekintő - 8. kép


Egy hírrel lejjebb megnézhetitek az első mozgóképes kedvcsinálót is, Maniac jóvoltából.
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 2 hónapja és 22 napja

ez mindenidők legjobb rajzfilmje leszröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja