Ice Age: Dawn of the Dinosaurs: Kipróbálnád? Itt a lehetőség!

2009. július 01.
4.2681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Ice Age, vagy magyarul Jégkorszak, elég sikeresnek bizonyult ahhoz, hogy trilógiává bővüljön, ami valahol egy természetes folyamat, hiszen aranyos, vicces és már-már tanító célzatú egész estés animációs film volt.

A harmadik epizód annak rendje és módja szerint már megérkezett, és egyértelműen játék is készült hozzá, hogy a mozikból kijövő, pattogatott kukoricával megtömött hasú filmrajongó még tovább húzhassa az Ice Age élményét. Ha a teljes verzió előtt szeretnéd kipróbálni a hozzá készült adaptációt, most elérkezett a te pillanatod.

Mivelhogy egy kipróbálható verzió futott be a játékról, ami csak arra vár, hogy te letöltsd, és belekóstolj a már ismert szereplők aranyos történetébe. A demó mintegy fél gigabyte méretet foglal el a merevlemezen, tehát nem egy égbekiáltó méretről beszélünk, ezt pedig szinte csak a játék gépigénye tudja felülmúlni, amellyel minden bizonnyal senkinek sem lesz problémája. A rendszerkövetelményeket egy kicsit lejjebb magad is megtekintheted, de ha biztos vagy a dolgokban, akkor rögtön kattinthatsz is a hír végén található linkre, amely egyenesen az Ice Age: Dawn of the Dinosaurs hivatalos honlapjára juttat, onnan pedig már csak egy kattintás választ el a demó letöltésétől. (Angol nyelven a Play Free Games menüpont alatt található.) Induljon a móka!

Rendszerkövetelmények:

Processzor: Pentium 4 1.8 Ghz vagy Athlon XP 2400 +
Memória: 512 MB RAM (XP), 1 GB RAM (Vista)
HDD: 2,77 GB
Grafikus kártya: Nvidia GeForce 6600 128 MB V-RAM, vagy ATI Radeon X800 128 MB V-RAM

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs demó
4 hozzászólás

Vendég

14 éve, 11 hónapja és 7 napja

Sajna én nem tudom, h demó játékba van-e meg, de elakadtam 48%-nál, Randevú a falkával címen! Ha valaki tud, légyszi segítsen! mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 11 hónapja és 2 napja

nagyon jo ez a jatek csak nekem demoba van megmeglepődött smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 11 hónapja és 3 napja

had jétszak

válasz erre

Vendég

15 éve, 11 hónapja és 15 napja

kullll. nagyon vicces.röhögő smileykacsintó smileykacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
muki profiljaRemulto profiljaBotyi profiljaGargameth profilja