Ice Age: Dawn of the Dinosaurs: A jégkorszaki lajhár kalandjai

2009. április 14.
7.2761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Július elején fog megérkezni a nagy sikerű animációs filmsorozat, a Jégkorszak harmadik része a mozikba, magyar fordításban "A Dinók hajnala" alcímmel.

Mi sem természetesebb annál, hogy a filmmel egy időben egy totálisan multiplatform játék is érkezni fog, egyenesen a középkategória alá, ismételten gyarapítva a filmadaptációk hosszú sorát. Erről a játékról érkezett most egy trailer, amely a film főszereplőjét, Sid-et, a lajhárt helyezi előtérbe.

A film története szerint Sid ismételten hatalmas galibába keveredik, ugyanis egy kicsit furcsán szeretne saját családot, ezért eltulajdonít néhány dinoszaurusz tojást, aminek hála kitör a jégkorszaki "globalhé". A történet folytatásában az eddig megismert jó barátok segítenek szerencsétlen lajhár úrnak, hogy rendbe tegye dolgait, mindezt pedig az eddig megszokott poénhalmazban fogják elénk tárni a film készítői.

A játék is természetesen ezt a vonalat fogja követni, bár arról ne is álmodjunk, hogy a teljes filmet élhetjük majd át interaktív formában. A játékosoknak meg kell majd elégedniük a szokásos mini-játékokból táplálkozó néhány órás játékmenettel, ami erősen a korábbi részekre hajaz.

Ha szeretnéd megnézni, hogy mire is számíts az adaptációban, íme az első trailer, a játék valamikor július folyamán érkezik PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo DS és PC platformokra.

#tv#
3 hozzászólás

Vendég

16 éve, 18 napja


mosolygó smileymosolygó smileymosolygó smileymosolygó smileymosolygó smileymosolygó smileyszomorú smileymenő smileymenő smiley

válasz erre

yanis91

16 éve, 4 hónapja és 2 napja

Jó pofa. Szerintem az ilyen kis flash játékokban vannak a legnagyobb poénok. Én játszottam az előzővel és nagyon poénos volt az egész, kifejezetten szórakoztató mintha a filmet nézném. Igaz a játék idő rövid de ez szerintem nem is baj úgysem egy komoly játéknak szánják szerintem, a tervezők.röhögő smiley

válasz erre

Lac

16 éve, 4 hónapja és 2 napja

Legalább már néz ki valahogy... haladunkmeglepődött smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profiljaKisember001 profilja