Húszpercnyi Assassins Creed II gameplay videó

2009. szeptember 08.
2.8981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Assassin's Creed második felvonása a UbiSoft egyik legjobban várt játéka.

Egy olyan produktum ez, amelyik nem csak realisztikusan fogja elénk tárni egy mára már elfeledett kor kultúráját, hangulatát és mindennapjait, hanem még mellette élvezetes és helyenként egyéni játékmenetet is kínál a rajongóknak. Az első epizódnál már tudtuk, hogy ez a játék hemzseg az ötletektől, ám még zöld volt, mint egy éretlen paradicsom, és ahhoz, hogy bepirosodjon, meg kell élnie még egy pár epizódot.

Hogy a második Assassin's Creed mennyire fog beérni, az egyelőre még korai vita tárgya, az biztos, hogy többszörösen túl fog tenni elődjén, nem csak kinézetben, hanem játékmenetbeli újításokkal is. Szerencsére olyan helyzetben vagyunk, hogy mind a kinézetről, mind az újításoktól láthattunk már mozgóképeket, azonban egy pár perces újabb látnivaló mindig megdobogtathatja a fanatikusok szívét. Reméljük, hogy ez a mai napon is így lesz, lévén befutott egy kicsit rossz minőségű, ám annál hangulatosabb gameplay videó a második Assassin's Creed-ről, három felvonásban tálalva, amely eredetét tekintve a PAX-ról származik. Ha nem zavar a minőség, akkor vesd bele megad a látnivalókba.

#tv#

#tv2#

#tv3#

1 hozzászólás

Shade

15 éve, 10 hónapja és 15 napja

Ez nagyon állat. Marha komoly. Sokkal jobb és akciódúsabb. De a videó jobb lenne a "Created with a not-activated version" delirat nélkül. röhögő smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
PAX 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja