Húsz év után Toki is visszatér

2009. október 20.
2.0791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Egyre-másra számolunk be Nektek a videojátékok aranykorának klasszikus visszatérőiről, akik új köntösben, esetleg vadonatúj résszel érkeznek öregbíteni hírnevüket.

A Tinindzsák, a Street Fighter II és a Rocket Knight Adventures után érkezik Toki, a Tad Corporation 1989-es árkád platformere, teljesen újrafirkált küllemmel, a francia Golgoth Studio műhelyéből. A srácok már az első képeket is elszórták, amolyan összehasonlító jelleggel, bal oldalon a korabeli, jobb oldalon értelemszerűen pedig a remake verzió grafikája tekinthető meg.

A modern Toki nagy felbontású grafikát kap, de nem renoválják meg magát a játékot, az marad a régiben, ahogy a pályák elrendezése is. A Toki főhőse egy tűzgolyókat köpködni képes majom, aki kettős céllal kerekedik fel a nagy utazásra. Szeretné megmenteni hercegnőjét, Mihot a gonosz Vokimeldo karmai közül, valamint vissza kívánja nyerni emberi külsejét, mert, hogy korábban humán teremtményként tengette bizonyára kellemes életét. Ha minden igaz, a produkciót a Golgoth Studio, Xbox 360-ra és PC-re szánja, méghozzá letölthető változatban, megjelenési dátumról azonban még nem tudunk. A képek igen szemléletesek, haladjunk lefelé.

Húsz év után Toki is visszatér - 2. kép


Húsz év után Toki is visszatér - 3. kép


Húsz év után Toki is visszatér - 4. kép


Húsz év után Toki is visszatér - 5. kép


Húsz év után Toki is visszatér - 6. kép


Húsz év után Toki is visszatér - 7. kép


Húsz év után Toki is visszatér - 8. kép


Húsz év után Toki is visszatér - 9. kép


Húsz év után Toki is visszatér - 10. kép

1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 9 napja

Waó, azért 15-20 év mennyit dob már egy játék megjelenésén, elképesztő megújulás tapasztalható itt Hölgyeim és Uraim mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
fighterlaci profilja