Húsz esztendős a Wallace & Gromit

2009. november 04.
1.8541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hihetetlen, de mégis igaz, Wallace & Grommit kalandjai immáron 20 évvel ezelőtt kerültek legelőször bemutatásra.
 

A Nick Park által megálmodott két figura legelső történetét ugyanis ebben az esztendőben láthattuk először a televízióban, méghozzá az "A nagy sajttúra" (A Grand Day Out) címmel. A vicc az egészben mégis az, hogy Nick szimplán a vizsgamunkáját készítette el az elválaszthatatlan páros képében, akikről talán nem is gondolta volna, hogy 20 év elteltével meg fogunk emlékezni, lévén már játék is készült a gyurmafigurák köré építve, ráadásul nem más, mint a Telltale tolmácsolásában.

A népszerű fejlesztőcsapat ugyan 20 évvel ezelőtt mondhatni még sehol sem volt, de legalábbis Wallace & Gromit közelében biztosan nem, mégis úgy érezték, hogy kötelességük megemlékezni a páratlan párosról. Ennek örömére az illetékesek a mai napon hivatalosan megerősítették, hogy minden kedves érdeklődőnek, aki ellátogat a játék hivatalos honlapjára, és ott megadja e-mail címét, valamint jelszavát, akkor az ingyen letöltheti a Wallace & Gromit's Grand Adventures: Muzzled! című alkotást.

Az ellenállhatatlan akciót senki se hagyja ki, hiszen így egyrészt méltón megünnepelhetjük Wallace & Gromit születésnapját, másrészt ilyen egyszerűen nem lesz még egyszer lehetőségünk beszerezni egy 20 dolláros játékot, amely most csak néhány kattintásra van bárkitől. Nem árt azonban sietni az akció kihasználásával, hiszen csak november 9-ig, vagyis a jövő hét hétfőig érvényes.

Boldog szülinapot Wallace & Gromit!

Wallace & Gromit születésnapi ingyen játék
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 4 napja

boldog szülinapot nekik. filmben jó volt.

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 4 napja

hepi börzdéj!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljafbalintgy profiljaMonyo profiljamarco profilja