Humoros képpel leplezték le az új Sonic-játék készülését

2016. május 25.
2.5481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy igazán vicces kép látta meg a napvilágot nemrégiben a Sonic the Hedgehog hivatalos Twitter-oldalán, aminek köszönhetően végre kiderült, hogy valóban készülődik egy újabb játék a kis kék sündisznó főszereplésével.

Az alábbiakban általatok is megtekinthető látnivalónak ugyanis a jobb alsó sarka az érdekes számunkra, avagy az "amit éppen csinálok" feliratú kis kocka, amelyben azt olvashatjuk, hogy "játékfejlesztés folyamatban", utalva ezzel arra, hogy az új Sonic most már tényleg itt lehet a kanyarban.

Mindez persze messze nem olyan meglepő, ha azt vesszük alapul, hogy Sonic idén évfordulós esztendőt tart, így ha valamikor, hát ebben az évben bizony bátran számíthatunk egy a sorozat nevéhez méltó új epizódra.


3 hozzászólás

WarriorAutobot

4 éve, 6 hónapja és 23 napja

Hatalmas!

válasz erre

totyak

4 éve, 6 hónapja és 23 napja

Sosem voltam nagyon oda Sonic-ért, bár viszonylag későn is találkoztam vele. Lehet, ha én is NES időkben kezdek bele a játékos karrierbe, akkor már rég rajongója volnék.

válasz erre

RyutheStaR

4 éve, 6 hónapja és 23 napja

Ez tényleg nagyon jópofa! Bírom az ilyen képeket amúgy is.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Xelosz profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljaWho Ha profiljaBvektor profiljamarco profiljaM.O.R.P.H. profiljaImperator profilja