Humoros gameplay felvétel a Sea of Thieves-ről

2017. február 02.
4.1131
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Rare csapata elérhetővé tette a Sea of Thieves sokadik fejlesztői naplóját, de ennek sajátosságaitól egy kicsit elszakadva ezúttal inkább a humor kapta a főszerepet a 8 perces felvétel keretein belül.

videón látható mozzanatok ugyanis a napokban lezajlott technikai alfából származnak, és a csapat fejlesztői azt prezentálják vele, hogy milyen elképesztően humoros pillanatokat is szülhet majd a kooperatív játékmód.

A felvételen egyébiránt külön felhívnánk a figyelmeteket a víz ábrázolására, amihez fogható realizmust ezen a téren talán még soha nem láthattunk.

Nézd nagyban ezt a videót!



Sea of Thieves sokadik fejlesztői naplóját, de ennek sajátosságaitól egy kicsit elszakadva ezúttal inkább a humor kapta a főszerepet a 8 perces felvétel keretein belül.'>
2 hozzászólás

rDAVE

7 éve, 9 hónapja és 7 napja

Kegyetlen hangulatos, amikor a nyílt vízen mennek. Talán az egyetlen játék, amit tényleg irigylek. Remélhetőleg nem törlik. röhögő smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 9 hónapja és 7 napja

A parton a víz szerintem kifejezetten csúnya, de a nyílt tengeren/óceánon már valóban szép. Bár azt túlzásnak tartom, hogy még nem láttunk ehhez hasonlót. Illetve a haló oldalán felcsapódó hullámok sem annyira realisztikusak. Amúgy nekem nagyon tetszik a játék, csak azt sajnálom, hogy multi only.

válasz erre
Sea of Thieves
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja