Hova tűnt a Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena?

2008. június 07.
2.7441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Szinte már a múlt homályába vész a Vivendi és a fejlesztő Starbreeze bejelentése, miszerint elkészítik a hatalmas sikerű Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay című játékuk next-gen remake-jét.

Ezt keresztelték el Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athenának. De az örömteli hír után a formálódó játék teljesen eltűnt. Különböző fórumokon sokáig tartotta magát az a vélemény, mely szerint a projektet szép csendben lefújták.

Szerencsére ma kiderült, hogy ez csak egy tévhit volt, és továbbra is készül az új Riddick játék, és a megjelenése közelebb van, mint azt mi, egyszerű földi halandók, gondolnánk. A Starbreeze CEO-ja (azaz vezérigazgatója), Johan Kristiansson tudatta a nagyérdeművel, hogy "továbbra is dolgozunk rajta, már majdnem készen vagyunk, és a játék nagyszerűen néz ki. Most éppen arra várunk, hogy a marketing kampány megkezdődjön."

Az úriember nem említett semmilyen megjelenési időpontot, de ha igaz, amit nyilatkozott, akkor már nem kell sok éjszakát álmatlanul töltenünk, mire markunkba kaparinthatjuk a Vin Diesel által életre keltett "hős" legújabb kalandjait.

Az Assault on Dark Athena tartalmazni fogja az Escape from Butcher Bay egyjátékos kampányát. Emellett kapunk teljesen új végigvihető sztoriszálat, és új multiplayer tartalmakat is. A cél platformok PC, X360 és PS3, ha minden a tervek szerint zajlik, akkor még valamikor idén.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja