Hotel Giant 2: A debüt trailer

2008. november 04.
7.1931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Hotel Giant első része még 2002-ben jelent meg ha jól emlékszem.

Már pedig jól emlékszem, a Sims hatalmas debütálása után két évvel látott napvilágot, sikere pedig megkérdőjelezhetetlen volt, annak ellenére is, hogy nem a Sims-et nyúlták a fejlesztő srácok. A hasonlat mégis kicsit rajta maradt, pedig míg a Sims életszimulátor volt, erre a játékra sokkal inkább ráillett a hotel-menedzselős játék skatulya, ami elsőre elég abszurd, de ez a matrica maradt rajta, ami pedig ráragasztódik a folytatásra is, aminek megérkezett a debütáló videója.

Hogy a videó miért most debütál nem tudom, hiszen a játék elviekben november végén meg is jelenik. A kettő kizárja egymást, így szerintem a megjelenési dátumot nyugodtan áttolhatjuk következő évre...

Akinek a Hotel Giant első része tetszett, az nem fog csalódni a folytatásban sem, ez biztos. Menő szálloda tulajdonosként az lesz a dolgunk, hogy az érkező vendégeknek a kívánságuk szerint rendezzük be szobájukat, amiért cserébe kemény dollárokat fogunk kapni. Minél jobban teljesítjük a vendég kívánságát, annál több pénz üti a markunkat értelemszerűen, ha pedig sok-sok ilyennel megvoltunk, egyre magasabbra törhetünk azon a bizonyos ranglétrán. Nagyjából ez a játék koncepciója összefoglalva, ehhez jön hozzá rengeteg apróság, ami színesíti a játékmenetet, ezek nagy részéről egyenlőre még nem hullt le a lepel.

A játék Nintendo DS-re és PC-re fog érkezni egyenlőre november végére datálva. Addig is lessetek bele az első videóba, amihez ezúton kívánnék jó szórakozást!

#tv#
Hotel Giant első része még 2002-ben jelent meg ha jól emlékszem.'>
nincs még hozzászólás

Hotel Giant
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Tommy profiljaMonyo profilja