Hotelépítésbe kezdett az Atari

2020. január 28.
1.3251
Maniac profilja, adatai
Maniac
A GSD Group és a True North Studio közbenjárásával egy újabb szegmenst szeretne meghódítani az Atari, lévén miután a játékvilágban már igazi legendáknak tekinthetők, sőt hamarosan egy új konzolt is piacra dobnak, nemsokára már saját márkás hoteljeikben is megszállhatnak a játékosok.

Az Atari ugyanis beszáll az építőiparba, ezáltal Atari Hotels név alatt videojátékos témájú szálláshelyeket építenek majd, melyek közül az első még az idén megnyitja majd kapuit az arizonai Phoenix-ben, és ha az embereknek tetszik a koncepció, akkor később Austinban, Chicagóban, Denverben, Las Vegasban, San Franciscóban, San Joséban és Seattle-ben egyaránt felépülhetnek hasonló építmények.

Az Atari Hotels koncepciója, hogy a vendégek lehetőséget kaphassanak a videojátékos kikapcsolódásra, így minden szobában saját konzol, aktivitások, AR- és VR-élmények egész sora vár az érkezőkre, de úgy tervezik az épületeket, hogy esportos rendezvényeknek is otthont adhassanak. Izgatottan várjuk, hogy készen áll-e a világ az Atari elképzelésére!
3 hozzászólás

Gólem

9 hónapja, 2 hete és 6 napja

Az.... Igen.......

válasz erre

muki

9 hónapja, 2 hete és 6 napja

Hát az igen!

válasz erre

Tommy

9 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nagy menőség!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljarDAVE profiljaHejDudli profilja