Hoppá: spirituális utódot készít a Suikodenhez az eredeti alkotó

2020. július 25.
7.9681
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Minden idők egyik legjobb RPG-jeként van számon tartva a PS1 érában debütált Suikoden, és bár a Konami jó szokásához híven semmit nem kezd a franchise-zal, addig az eredeti alkotók úgy döntöttek, spirituális utódot csinálnak a játékhoz.

Az Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes néven futó cím a Suikoden eredeti készítőjének tollából, Yoshitaka Murayamától származik, valamint egyéb veteránok is a fedélzeten vannak, akik anno a szérián ügyködtek. Hatfős csapatokat állíthatunk össze, több mint száz karaktert verbuválhatunk a társaságunkba, úgyhogy összességében a Suikoden alapjait fogja továbbvinni.

Július 27-én kerül a cím Kickstarterre, ahol a cél 500 ezer dollár összekalapozása. Ez a PC-s variánst foglalja magába, ám a későbbiekben akár konzolos változat is szóba jöhet. A megjelenés a tervek szerint 2022 őszére várható.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Direktor

6 hónapja, 1 hete és 6 napja

Jó az elképzelés de 500e dolcsi sok.

válasz erre

Tommy

6 hónapja, 1 hete és 6 napja

De jó is volt bakker! Igaz tíz évvel később játszottam kb de akkor is imádtam.

válasz erre

muki

6 hónapja, 1 hete és 6 napja

Szomorú hogy a kiadók ennyire hanyagolnak címeket... Nyilván ez sem tud igazi folytatás vagy remake lenni, mert nem náluk vannak a jogok. Csinálnak valamit ami hasonlít és ennyi...

válasz erre

VaPe

6 hónapja, 1 hete és 6 napja

Hát, ennyit nem biztos hogy össze tud szedni...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljanurbanu profilja