Hoppá: pozitív véleményekkel bombázták szét a Cyberpunk 2077 Steames oldalát!

2021. november 26.
28.9771
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
A tavalyi év végén jelentkező Cyberpunk 2077 körüli balhékat senkinek nem kell bemutatni, igazi kálvária alakult ki a program körül, ugyanis igazából senki sem úgy kapta meg a produkciót, ahogy számított rá, és ez a játék utóéletére is hatással volt.

A CD Projekt Red nagy csinnadrattával megjelenő játéka, ugyan kezdetben pozitív kritikákkal és jó bevételi mutatókkal nyitott, szépen lassan mindkét oldalról zuhanó repülésbe kezdett, miután kiderült, hogy a játék felszíne alatt igazából nincs is semmi.

Azóta nem igazán javul a játék, ugyan szökőévente érkezik egy frissítés, azonban már azt is bejelentették, hogy idén már semmilyen tartalmi, vagy technikai jellegű update nem érkezik.

Viszont teljesen meglepő módon, az értékelések egy ideje elkezdtek megfordulni, és egyre több pozitív jellegű kritika, vélemény árasztotta el a Steames oldalát a játéknak. Ez annyira váratlan fordulat, hogy még a játék küldetés dizájnerét, Pawel Saskót is meglepte, és mindenkinek köszönetét fejezte ki.

Cyberpunk 2077 körüli balhékat senkinek nem kell bemutatni, igazi kálvária alakult ki a program körül, ugyanis igazából senki sem úgy kapta meg a produkciót, ahogy számított rá, és ez a játék utóéletére is hatással volt.'>
3 hozzászólás

Patrik94

2 éve, 6 hónapja és 13 napja

Már utánad vágják, örülnek neki. mosolygó smiley

válasz erre

rDAVE

2 éve, 6 hónapja és 13 napja

Mordorer írta:
Most már nem olyan rossz a játék.
Nincs sok különbség, csak már csapott áron adják és mindenki tudja, hogy átb.sztak a reklámokkal. Én pont tegnap töröltem miután idén már nem jön patch és nekem megjelenés óta 100gb-t elfoglalt a PS4-emen... Mocsok rossz játék sose volt, a zenéje és hangulata is iszonyat jó, de csak egy jó PC mellett ajánlott. Régi konzolokon vagy új konzolokon (amíg nincs next-gen update, mert ugye még mindig nincs...) pedig csak óvatosan.

válasz erre

Mordorer

2 éve, 6 hónapja és 13 napja

Most már nem olyan rossz a játék.

válasz erre
Cyberpunk 2077
12.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja