Hoppá: öt év után feltámad egy elveszett PS4-exkluzív játék!

2021. november 09.
38.6271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Öt évvel a 2016 októberében PS4-en ingyenesen játszható játékként megjelent, majd 13 hónappal később leállított The Tomorrow Children visszatér - a cím mögött álló indie fejlesztő, a Q-Games megvásárolta a jogokat a kiadó Sony Interactive Entertainmenttől.

Ennek értelmében a Tomorrow Children IP-t visszaadja a készítő Dylan Cuthbertnek és csapatának. A Q-Games vezérigazgatója és alapítója, Cuthbert 2021 szeptemberében elmondta, hogy reméli, hogy megszerzi a jogokat és újra kiadja a The Tomorrow Childrent, ha a Sony engedélyezi.

Egy kis hangos közönség követelte a visszatérést azóta, hogy 2017 novemberében bezárták a nyilvános szervereket, ami játszhatatlanná tette a játékot, és Cuthbert szerint ez a rajongói elkötelezettség volt az, ami meggyőzte őt arról, hogy folytasson tárgyalásokat a Sonyval a jogokról.

A The Tomorrow Children egy kizárólag online multiplayer élmény volt, amelyben a játékosok együttműködtek, hogy városokat építsenek, nyersanyagokat termeljenek, és megvédjék a világot a támadóktól - mindez egy szürreális, szovjet hangulatú poszt-apokalipszisben játszódott. A játék a megjelenéskor vegyes fogadtatásban részesült, és a szervereit alig több mint egy évvel később bezárták, de kultikus rajongótáborra tett szert.

Bár megjelenési dátumot vagy platformokat nem jelentettek be, úgy tűnik, hogy a The Tomorrow Children továbbfejlesztett formában tér vissza.

Nézd nagyban ezt a videót!



The Tomorrow Children visszatér - a cím mögött álló indie fejlesztő, a Q-Games megvásárolta a jogokat a kiadó Sony Interactive Entertainmenttől.'>
3 hozzászólás

Moby Dick

2 éve, 7 hónapja és 23 napja

Nagyon fura ez a játék.

válasz erre

Direktor

2 éve, 7 hónapja és 23 napja

Ohh de király! mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 7 hónapja és 24 napja

Ez de nagy. mosolygó smiley Viszont igen ****ul néz ki. röhögő smiley

válasz erre
The Tomorrow Children
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profiljamarco profilja