Hoppá: még többjátékos mód is lesz a Crash Bandicoot 4: It's About Time-ban

2020. szeptember 24.
1.3341
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Sok mindenre fel voltunk készülve a Crash Bandicoot 4: It's About Time kapcsán, csak éppenséggel arra nem, hogy a megjelenést megelőző utolsó pillanatokban fogja a Toys for Bob leleplezni, hogy egyébként még egy többjátékos mód is meglapul a szoftverben.

Tetézzük még a dolgokat: nem online, hanem helyi kooperatív és kompetitív módokkal egészül ki Crash és Coco aktuális kalandja, melyekben 2-4 fő mérettetheti meg magát. A játszható karakterek Crash, Coco, Fake Crash, valamint Fake Coco lesznek, utóbbi újonnan debütál a szériában.

Kétféle mód áll rendelkezésre: egyrészt a Checkpoint Race, amiben minél gyorsabban kell végigérnünk az adott pályaszakaszon, és aki a legtöbb csekkpontot bezsebeli, az nyer. Ebből fakadóan ha valahol bénáznál is, bőven behozhatod a hátrányt azokon a pályaszakaszokon, ahol jobban megy a játék.

A Crate Combóban szintén minél gyorsabban végig kell érni a pályán, azonban itt már a dobozok összetörése is szerepet játszik. Dobozonként 32 pontot kapunk legfeljebb (a doboz minőségétől függően), a végén pedig a legtöbb ponttal rendelkező játékos diadalmaskodik.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

totyak

1 hónapja, 5 napja

Tök jó ötlet, így közösségi játékká válhat a haverokkal, nem csak magányos menetelés.

válasz erre

Hentes

1 hónapja, 6 napja

Régiben is volt nem?

válasz erre
Crash Bandicoot 4: It's About Time
20.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gnoresz profilja1000feri profiljaXelosz profiljadarkomen profiljamarco profilja