Homofób megjegyzésekért tiltottak ki több Fallout 76 játékost is

2018. november 30.
5.1671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Teljesen mindegy, hogy milyen állapotban van maga a játék, semmiféle körülmények között nem megengedett, hogy valaki olyan kifejezéseket használjon, mint amiket egy NathanTheHicc nevű felhasználó és bandája tett másokra a Fallout 76-ban.

A brigád a játék közös, nyilvános voice chatjét használva mondogattak homofób megjegyzéseket, kezdve az "azért jöttünk, hogy kiiktassunk minden meleget" mondattól, a "fertőtleníteni az AIDS-eseket!" felszólításig csurrant-cseppent mindenféle felháborító szöveg.

Egy AJ nevezetű illető Twitteren videó formájában megosztotta a nagyérdeművel a szóban forgó illetőket, akik ezt követően három napos kitiltást kaptak, amit maga a bandavezér, NathanTheHicc erősített meg egy a Eurogamernek adott interjújában, melyben elárulja továbbá az egyébként középiskolás fiú, hogy nem gyűlöli a melegeket, szimplán poénnak szánták ezt az egészet.

AJ elmondta, hogy éppen streamelték a barátaival a játékmenetüket, és amikor elkezdtek befutni hozzájuk a homofób szövegek, akkor azonnal aggódni kezdett, hiszen ha ezt egy fiatalkorú nézője meghallja, azzal nagyon komolyan kárt tehettek volna benne. Reméljük, nem így történt!


11 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 10 hónapja és 3 napja

Van az mikor kicsit túllőnek a poénon, de ha tényleg vicces a környezet akkor nem vészes, de nehogy már egy gyerek miatt aggódjon a játék 18+-os szóval kisgyerek az ne is nézze!
Amúgy meg vannak mimóza lelkűek akik a legkisebb poént is a legnagyobb megaláztatásának tartja. Szóval ezen lehet páran fennakadnának, de nem kell ezzel foglalkozni.

válasz erre

totyak

1 éve, 10 hónapja és 3 napja

3 nap azért nem a világ vége, de még annyira sem elég az egész, hogy hír legyen belőle. Vagy mégis...

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 10 hónapja és 4 napja

Hány ilyen van minden nap...

válasz erre

Mordorer

1 éve, 10 hónapja és 5 napja

Gyerekek....

válasz erre

Marduk

1 éve, 10 hónapja és 5 napja

,,AJ elmondta, hogy éppen streamelték a barátaival a játékmenetüket, és amikor elkezdtek befutni hozzájuk a homofób szövegek, akkor azonnal aggódni kezdett, hiszen ha ezt egy fiatalkorú nézője meghallja, azzal nagyon komolyan kárt tehettek volna benne" - pls. a fiatalabb generáció ettől is cifrábbakat tud mondani olykor.

Habár a poén csöppet ízléstelen, azért valamilyen szinten az emberek is kezdenek túl érzékenyek lenni, hogy egy random ember mit mond az interneten. A multis játékok része a flamelés és az ilyen ,,poénok''.

válasz erre

VaPe

1 éve, 10 hónapja és 5 napja

****ok voltak, így jártak.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 10 hónapja és 5 napja

Mondjuk egy streamben ilyeneket dumálni tényleg idiótaság.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 10 hónapja és 5 napja

Nagyon helyes, bannolni is kell az idiótákat!

válasz erre

Tommy

1 éve, 10 hónapja és 5 napja

Helyes.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

1 éve, 10 hónapja és 5 napja

[Tiltott felhasználó!]

rDAVE

1 éve, 10 hónapja és 5 napja

Ennyire uborkaszezon van a hírek terén?
Fél perc alatt találni facebookon, youtubeon és még ezer másik helyen rasszista, homofób vagy szexista szöveget. Biztos egy 18-as korhatárú játéknál kell aggódni a kiskorúakért.
Ki lettek tiltva, a világ megy tovább és a trollokért sem kell aggódni, ők is maradnak...

válasz erre
Fallout 76
9.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Neurotic profiljaManiac profiljaWickedSick profiljamarco profilja