Homefront: Főszerepben a multiplayer mód

2011. január 24.
2.5341
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A THQ és a Kaos Studios csapata egy új videót tettek közzé a felhasználók részére a Homefront című alkotásról, amely a többjátékos módot helyezi a középpontba.

A rövidfilmben Jeremy Greiner, a Kaos Studios közösségi menedzsere tart egy kis beszámolót a játékról. A produktum idén március 11-én fog megjelenni Európában PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, a tengerentúlon pedig március 8-án kerül a boltok polcaira. A program története 2027-ben játszódik és egy olyan fiktív világot tár elénk, amelyben Észak-Korea megtámadja Amerikát.

A játékban Amerika meggyengült a gazdasági válság miatt, a komcsik pedig nem haboznak, rögtön támadást indítanak az amcsik ellen. A programban egy újságíró szerepét ölthetjük magunkra, aki fel akarja szabadítani hazáját az ellenség uralma alól és csatlakozik a helyi ellenálláshoz, hogy szembeszállhasson a koreai csapatokkal. Az alkotásban harcolhatunk egyedül, a 32 fős multiplayer mód segítségével pedig barátainkat is bevonhatjuk a véres háborúzásba. A matériában számos helyszínen öldökölhetjük az ellenfeleinket, illetve vezethetünk majd harci járműveket és repülőgépeket is.

#tv#
#tv2#
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 16 napja

Itt is, mint minden más játékban csak a single kampánnyal játszottam, de az nekem tetszett. Sajnos egyébként nem lett túl sikeres a játék.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások