Homefront: The Revolution - trailer, béta és előrendelői ajándékok

2016. január 26.
3.9831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Dambuster Studios munkatársai egy friss trailerrel leptek meg minket a Homefront: The Revolution kapcsán, aminek keretein belül a vadonatúj képsorok mellett a Resistance játékmóddal ismerkedhetünk meg alaposabban is, amely 12 sokszor újrajátszható küldetéssel kiegészülve kap helyet a végleges változatban.

Ez azonban még messze nem minden! A csapat megerősítette, hogy a megjelenést követően a játékhoz rengeteg extra tartalmat fognak megjelentetni - köztük ingyenes DLC-ket is -, de az előrendelők számára is szeretnének meglepetésekkel szolgálni, ezáltal a trailer mögé beszúrt képeken bárki megtekintheti, hogy milyen bónuszok várnak rá, ha a megfelelő helyről rendeli elő az alkotást a május 20-án esedékes premierig.

Hogy még egy jó hírt közöljünk veletek a Homefront: The Revolution kapcsán, a fentiek mellett kiderült, hogy Xbox One konzolokon február 11-e és 14-e között egy zárt béta tesztet élhetnek majd át a játék rajongói, ami az eredeti tervek szerint január 29-én kezdődött volna, tehát ezen a téren egy kis csúszással kell számolniuk az érdeklődőknek.

Nézd nagyban ezt a videót!

Homefront: The Revolution - trailer, béta és előrendelői ajándékok - 2. kép


Homefront: The Revolution - trailer, béta és előrendelői ajándékok - 3. kép


Homefront: The Revolution - trailer, béta és előrendelői ajándékok - 4. kép


Homefront: The Revolution - trailer, béta és előrendelői ajándékok - 5. kép

2 hozzászólás

kpal

2 éve, 7 hónapja és 12 napja

Moci elég sirály!

válasz erre

totyak

2 éve, 7 hónapja és 12 napja

Elég jónak néz ki, bár traileren mindig minden jobban mutat, mint a végleges. Az első részt kihagytam, nem tudom mennyire függ össze a kettő.

válasz erre
Homefront: The Revolution
11.490 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaHellblade profiljaLaci721 profiljaWickedSick profiljaImperator profilja5t3v3nk3 profilja