Homefront: The Revolution - nem a játék volt rossz, hanem az időzítés!

2016. november 24.
4.2091
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Homefront: The Revolution kapcsán egyvalami biztos: nem az évtized játékaként maradt meg bennünk, aminek az oka leginkább az volt, hogy a készítők annyira összecsapták a végeredményt, hogy az még az ígéretes koncepció ellenére is a földbe állt.

Habár a kiadók ritkán látják be mindezt, Paul Nicholls a Deep Silver élén azonban az MCV munkatársainak egy interjúban bevallotta, hogy hibáztak, de úgy véli, hogy nem a játékkal volt hiba, hanem az időzítéssel.

Paul szerint ugyanis túl korán dobták piacra a játékot, és szentül meg van győződve arról, hogy ha több időt adtak volna a készítőknek, akkor az nemcsak a szakmát győzte volna meg jobban, hanem az eladások kapcsán is jobb teljesítményt nyújt.

A Deep Silver embere szerint igazi tanulópénz volt számukra a Homefront: The Revolution esete, hiszen ráébredtek arra, hogy egy játék minősége mellett az is számít, hogy mikor kerül piacra.
Homefront: The Revolution kapcsán egyvalami biztos: nem az évtized játékaként maradt meg bennünk, aminek az oka leginkább az volt, hogy a készítők annyira összecsapták a végeredményt, hogy az még az ígéretes koncepció ellenére is a földbe állt.'>
4 hozzászólás

totyak

7 éve, 11 hónapja és 20 napja

Kicsit későn jöttek rá erre az örök igazságra. Amúgy meg az első rész sem aratott osztatlan sikert, nem volt elvárható, hogy majd a Revolution az lesz.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 11 hónapja és 21 napja

Most már késő... előbb kellett volna gondolkodni.

válasz erre

gokuvsvegita

7 éve, 11 hónapja és 21 napja

Nem kell mentegetőzni, bár nyíltan megmondták most is. Kiadunk egy félkész játékot, mert kell a pénz minél előbb... szomorú smiley

válasz erre

Gólem

7 éve, 11 hónapja és 21 napja

Nincs ezen mit szépíteni, csalódás a játék, ennyi.

válasz erre
Homefront: The Revolution
2.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljaManiac profiljamarco profilja