Homefront: The Revolution - lesz mikrotranzakció, de a DLC-ket ingyen kapjuk

2016. február 02.
3.5391
Maniac profilja, adatai
Maniac
Jó és rossz hírekkel egyaránt szolgált a rajongók számára a Homefront: The Revolution fejlesztőcsapata, így kiderült, hogy Season Pass nélkül érkezik majd az alkotás.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a későbbi letölthető tartalmak egyikéért sem kell majd fizetniük a rajongóknak - avagy a nagyobb kiegészítők is ingyen jönnek -, de ezért cserébe Fasahat Salim dizájner szerint egy kis kompromisszumot is kell kötniük.

Emberünk ugyanis a Gamespot munkatársainak arról beszélt, hogy az ingyenes DLC csomagokért cserébe mikrotranzakciókat tesznek elérhetővé az alkotás keretein belül, ami nem jelenti azt, hogy pay-to-win alapúak lesznek a többjátékos ütközetek, a jól begyakorolt rigmusoknak megfelelően ugyanis Fasahat szerint nem lehet pénzért cserébe jelentős előnyhöz jutni azokkal szemben, akik nem akarnak költeni a Homefront: The Revolution-ben.
6 hozzászólás

WarriorAutobot

4 hónapja, 2 napja

Szerintem ez így jobb, a mikrotranzakció nem a legjobb, de még mindig kevesebb vele a baj mint a fizetős DLC-kel.

válasz erre

bekecs

4 hónapja, 2 napja

Biztos nem fogok fizetni még játék közben is. Rühellem ezt a mikortranzakciós baromságot.

válasz erre

drift3r91

4 hónapja, 2 napja

Ez még mindig jobb, mert a mikrtranz csak előnyt ad.

válasz erre

kpal

4 hónapja, 3 napja

egyik oldalról adják a másikon elveszik....

válasz erre

totyak

4 hónapja, 3 napja

Két rossz közül a kisebbik kerül pénzbe. Szerintem még mindig jobb a mikrotranzakció, ami nem vesz el a játékostól tartalmat és nem kötelező fizetni érte, mint a fizetős dlc, amit, ha nem veszel meg, akkor esetleg érdekes tartalmakból maradsz ki.

válasz erre

petrovicsz

4 hónapja, 3 napja

"...nem lehet pénzért cserébe jelentős előnyhöz jutni azokkal szemben, akik nem akarnak költeni a Homefront: The Revolution-ben."

Hogyne, hiszek nekik.

válasz erre
Homefront: The Revolution
11.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

REVO profiljakpal profiljamarco profiljaWillThaWheel profiljaRyutheStaR profiljaLaci721 profiljarititi profiljaAngryKnight profiljaMarduk profiljawazko profilja