Holy Avatar vs. Maidens of the Dead: Bejelentve a Grotesque Tactics franchise mellékszála

2012. július 31.
2.1601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Silent Dreams fejlesztőcsapata a Headup Games anyagi támogatása mellett egy vadonatúj, de játékmenetét tekintve klasszikus akció-szerepjáték fejlesztésébe kezdett, amely a Holy Avatar vs Maidens of the Dead címre hallgat és a Grotesque Tactics franchise mellékszálának tekinthető.

A játék akár egy kiegészítőnek is felfogható, hiszen sztorija egészen a Grotesque Tactics 2: Dungeons & Donuts Holy Avatar végére nyúlik vissza, amikor felfedeztük a Guild of Maidens létezését, akik egy karibi szigeten tanyát verve, csak hősünkre várnak.

A játékot a leginkább azért lehet majd megszeretni, mert a készítők a cell-shaded technológiával készítik el a küllemét, így az egész egy képregényes és egyben eltúlzottan színes külcsínt fog kapni, ami nem csak első, hanem sokadig ránézésre is rendkívül kellemes lesz a szemnek.

A Holy Avatar vs. Maidens of the Dead egyébiránt egy fix kamerás, enyhén Diablo-szerű játékmenetet fog kapni, megjelenése pedig kizárólag PC-re várható, méghozzá valamikor szeptember magasságában. Mivel a projekt több, mint érdekesnek tekinthető, reméljük hamarosan bővebb információkat is hallhatunk róla!
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 24 napja

Nem néz ki rosszul csak nekem nem jön be ez a játékmenet.

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 24 napja

Elég szép!meglepett smiley Legalábbis színes.röhögő smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 24 napja

Hmm, jól hangzik!

válasz erre
Holy Avatar vs. Maidens of the Dead
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja