Holnap nyitja kapuit a CeBit Hannoverben

2008. március 03.
1.7961
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Ezen a héten kerül megrendezésre a CeBit expo.

A rendezvény házigazdája ezúttal is Észak-Németország kereskedelmi központja, Hannover városa lesz. Az informatikai seregszemlén majd 6000 kiállító vesz részt, mely ugyan kevesebb, mint az előző esztendőkben, az expo jelentősége azonban mit sem változott. A rendezvény vasárnap este 6 órakor zárja kapuit, addig is igyekszünk beszámolni az idei szemléről érkező legfrissebb hírekről.

Új szelek fújdogálnak az informatikai üzletágban. Az idén először, Kínából érkezik a legtöbb kiállítani szándékozó vállalat, több mint 500-an jelezték részvételi szándékukat a rendezvényen. Ugyanakkor, ha a kiállítók számát összeségében vesszük szemügyre, azt mondhatjuk valamivel kevesebben lesznek, mint a tavalyi esztendőben: Akkor 300-al több kiállító osztozott az expo 280 ezer négyzetméteres területén, mely az idén csekély 240 ezer négyzetméterre zsugorodott. A némileg alacsonyabb érdeklődés okaként a dollár gyengélkedését emlegetik.

A helyszínen váltott napijegy ára 33 euro, 71 euro-ba kerül a hetijegy, a kedvezményes árú diákjegyért 17 euro-t kell kifizetni. Könnyen lehet, hogy az expora érkezőket közlekedési káosz fogadja a helyi közlekedési vállalat dolgozóinak munkabeszüntetése miatt, melyet figyelemfelkeltő szándékkal a kiállítás első napjának reggelére időzítettek, és nem kizárt, hogy a hét további napjain is folytatják azt. Az érdeklődők további információkhoz juthatnak a kiállítássorozat hivatalos honlapján.
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
CeBit 2008
legutóbbi hozzászólások
 
Mordorer profiljaBotyi profiljarDAVE profilja