Holnap érkezik az ingyenes SingStar update

2009. április 15.
1.7371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ezúttal nem újabb SingStar dalokról adunk hírt, hanem egy ingyenes szoftverfrissítésről, amelyet a Sony ma jelentett be hivatalosan, méghozzá holnapra.

A javító tapasz nem kerül pénzbe és automatikusan fog letöltődni a játék indításakor, tehát csak legyünk a hálózaton mikor beizzítjuk és ennyi az egész. A tapasz a 3.01-es verziószámot viseli és újabb funkciók hozzáadására hivatott, hoz magával harmincnál is több új trófeát, és megújítja majd a My SingStar Online küllemét is.

A friss trófeák között szerepel majd például a Super Singer Gold, a Keep it Cool, és az All Eyes On You. Szintén nagy újdonság lesz hamarosan a hangvezérlés implementálása, melynek segítségével egyszerűen csak bele kell mondanunk a megénekelni kívánt szám címét a mikrofonba, ahelyett, hogy a kontrollerrel babrálnánk a kiválasztásához.

Ez a feature már elve elérhető lesz majd a SingStar Pop Edition-nel, a többi felhasználó számára pedig ingyenesen lesz letölthető április huszonkettedikétől a SingStore, Extras menüpontjából. Az online zenei piactér és a My SingStar Online holnap hozzávetőlegesen nyolc órán keresztül üzemen kívül lesz a frissítések miatt, a hiba nem a Ti készüléketekben keresendő ezen idő alatt.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaKisember001 profiljamarco profilja