Holnap várható a Minecraft Xbox 360 Edition második Skin Pack-ja

2012. augusztus 23.
3.6431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Mojang legfrissebb bejelentései szerint órákon belül már magukévá tehetik a játékosok a Minecraft Xbox 360-as változatához megálmodott második Skin Packkot, lévén az illetékesek úgy beszélték meg a Microsofttal, hogy augusztus 24-én, vagyis honlap teszik elérhetővé a csomagot az Xbox Live kínálatában.

Mivel a játék a redmondiak konzolján is óriási sikernek örvend, ezért természetesen nem sokáig haboztak a soron kívüli megjelenés engedélyezésével, így holnaptól már bárki számára elérhető lesz a több tucatnyi új karakter küllem.

Hogy miféle skinek érkeznek a játékhoz a második csomaggal? Nos, itt lesznek többek között a a Gears of War kemény legényei, az indie figurák között maga Super Meat Boy, a Jet Force Gemini szereplői, a Left 4 Deades élőhalottak, valamint túlélők, de még Perfect Dark és Viva Pinata küllemek is várhatók az óriási kockavilágba.

Árcéduláról és egyebekről egyelőre még nem hallottunk, de a Minecraft Xbox 360 Edition második Skin Pack-ja holnap már fent lesz az Xbox Live kínálatában.
5 hozzászólás

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 13 napja

Alig várom de lehetőleg olcsó legyen

válasz erre

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 14 napja

Szerintem 400 ms pont lehet a max amit kérnek érte.

válasz erre

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 14 napja

Jó lesz, kell nekem is. Remélem nem lesz drága.

válasz erre

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 14 napja

Zsír. Kell.

válasz erre

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 14 napja

Jóóóóó hír!

válasz erre
Minecraft
4.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamariano2020 profiljaImperator profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljadrift3r91 profiljaiPet profiljaMarduk profiljaskyman profilja