Holnap jelentik be hivatalosan a Nintendo Wii U árát és megjelenési dátumát

2012. szeptember 12.
1.4271
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Kétség kívül örömünnep lesz a holnapi nap, a Nintendo ugyanis bejelentette, hogy már csak egyet kell aludnunk ahhoz, hogy megtudjuk, vajon melyik szóbeszéd volt igaz a múltból a Wii U árcédulájával és megjelenési dátumával kapcsolatban.

A holnapi Nintendo Direct alkalmával ugyanis végre pont kerül a történet végére, lévén Sarou Iwata a Nintendo Japan hivatalos Twitter oldalán megerősítette, hogy szeptember 13-án, tehát holnap, az említett esemény keretein belül nagy boldogan fogják bejelenteni legújabb otthoni konzoljuk árát és megjelenési dátumát.

Itteni idő szerint a nagy eseményre várhatóan holnap reggel kilenc óra magasságában kerül sor, mi pedig igyekszünk majd elsők között tudósítani nektek a nagy eseményről, így amint kiderül, hogy mikor fog érkezni a masina, azt azonnal közvetíteni fogjuk felétek.

A legtöbb pletyka alapján elég nagy a valószínűsége annak, hogy a Wii U valamikor novemberben kerülhessen fel a boltok polcaira, ám spekulációk helyett várjuk meg türelmesen a holnapi napot, akkor ugyanis minden kiderül!
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 15 napja

Uhhhh gondolom bitang drága lesz.szomorú smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 15 napja

Hát arra én is...

válasz erre

rDAVE

12 éve, 6 hónapja és 15 napja

Arra az árcédulára már nagyon kíváncsi vagyok!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljaKisember001 profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja