Holnap jelenik meg a Settlers Online kezdő változata

2012. március 28.
1.6161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A UbiSoft legfrissebb információi szerint várhatóan a holnapi nap folyamán kerül fel a virtuális boltok polcaira a Settlers Online végleges, kezdő változata, amely egy igazi, úgynevezett starter pakk segítségével kívánja elkápráztatni a játékosokat.

A Settlers Online természetesen ebben a formában is ingyenes lesz - magáért a pakkért nyilván fizetnünk kell - és böngészőből futtatható, ugyanakkor számtalan exkluzív tárgyat, objektumot és egyebet kapunk a pénzünkért cserébe.

Így például 2500 játékbeli fizetőeszközt, ami egyáltalán nem nevezhető kevésnek, de épületeket, végtelen erőforrásokat és exkluzív generálist is felfedezhetünk a játék világában.

A Settlers Online esetében egyébiránt napokon belül elindul majd egy nagyszabású esemény, amelynek keretein belül újabb küldetések, kalandok, speciális épületek, egy generális, valamint még egy Raving Rabbid szobor is megtalálható lesz, így amennyiben felkészülten akarjuk megkezdeni ezt az eseményt, érdemes lesz beruházni a holnap megjelenő Settlers Online kezdő változatába, amelyet kizárólag a Ubishopból érhetünk el.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 16 napja

Mennyire gáz hogy pénzért korlátlan erőforrás jár.wtf smiley

válasz erre
The Settlers Online
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja