Holnap érkezik a Tribes: Ascend Raid & Pillage frissítése

2012. április 24.
1.4561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A teljesen ingyen játszható Tribes: Ascend online shooter a holnapi napon egy vadonatúj frissítéssel fog gyarapodni, így aki már korábban beleszeretett a Hi-Rez Studios alkotásába, az máris felkészülhet az újdonságokra.

A Raid & Pillage címet kapott update telepítését követően ugyanis három vadonatúj fegyverrel fog gyarapodni az alkotás felhozatala, így például egy Plasma Gunnal, egy SMG-vel, valamint egy Cluster Grenade-dal.

A frissítés az illetékesek elmondása szerint tartalmazni fog még néhány új tárgyat a Raider klassznak, valamint két vadonatúj skint is, amit általánosságban mindenki használhat.

A frissítés árcédulájáról egyelőre nem jelentettek még a készítők, de legkésőbb holnap, a hivatalos premier időpontjában már biztosan kiderül, ha egyáltalán kérnek majd pénzt ezért a kevéske új tartalomért.

A Tribes: Ascend egyébiránt egy ingyenes alkotás, tehát azért, hogy vele játszhassunk, garantáltan nem kell fizetnünk egy forintot sem, de a soron következő tartalmi frissítések általában más kategóriába tartoznak.
Tribes: Ascend online shooter a holnapi napon egy vadonatúj frissítéssel fog gyarapodni, így aki már korábban beleszeretett a Hi-Rez Studios alkotásába, az máris felkészülhet az újdonságokra.'>
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 9 napja

Vendég írta:
Remélem ingyenes lesz.mosolygó smiley
Szerintem erre ne számíts. Az alapjáték full ingyenes, valamin keresniük is kell...mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 9 napja

Remélem ingyenes lesz.mosolygó smiley

válasz erre
Tribes: Ascend
nincs ár
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja