Holnap óriásit frissül a Starlink: Battle for Atlas, fotó mód is jön

2018. december 20.
6.6551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Sok jelzővel lehet illetni a Ubisoftot, de tény, ami tény, ha kiadnak egy játékot, azzal a megjelenés után is foglalkoznak, és igyekeznek minél több frissítéssel feldobni az adott szoftvert, szerencsére a Starlink: Battle for Atlas is efféle pátyolgatásban részesül.

Holnap ugyanis óriásfrissítést kap a játék, ami egyrészt teljesen új ellenfélfajtákkal tölti fel a bolygókat, viszont ezek nemcsak a kinézetükben fognak eltérni az eddigiektől, hanem teljesen más stratégiával kell megközelítenünk őket, mint az eddig ismert lényeket.

Ezenfelül leszedhetjük majd a törvényen kívüliek erődítményeit is, amiből lesz bőségesen a játék világában, természetesen busás loot és tapasztalati pont jár ezek legyűréséért.

A hab a tortán a fotó mód, ami által megörökíthetjük a legjobb pillanatainkat, de nyugodjatok meg, az imént felsorolt újdonságokért egy forintot sem kell fizetnetek, hiszen az update teljes mértékben ingyenes lesz!

1 hozzászólás

petrovicsz

1 éve, 3 hónapja és 4 napja

De jól néz ez ki!

válasz erre
Starlink: Battle for Atlas
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaManiac profiljarDAVE profiljaiPet profiljaGargameth profiljaSándorkolbász profiljaRobi022 profiljamarco profilja