Holnap mutatkozik be az első Middle-Earth: Shadow of War gameplay felvétel

2017. március 07.
3.9481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Warner és a Monolith Productions egy rövidke teaser trailer részeként vezette fel a rajongók számára, hogy terveik szerint holnap mutatkozhat majd be a nagy nyilvánosság előtt a Middle-Earth: Shadow of War első gameplay felvétele.

Habár az alábbi pármásodperces kis felvezetés egyelőre még nem ad komolyabb bemutatót azzal kapcsolatban, hogy mi vár majd ránk a holnapi nagy gameplay demonstráción, ellenben a sárkányon lovagló főhős, vagy a fegyvert lengető orkok azért egy kicsit megalapozzák a hangulatot.

Hogy holnap egészen pontosan mikor is számíthatunk majd a Middle-Earth: Shadow of War első gameplay mozzanatainak érkezésére, az egyelőre még nem derült ki pontosan, de amint befut a videó, azt rögtön továbbítjuk felétek.

Nézd nagyban ezt a videót!



Middle-Earth: Shadow of War első gameplay felvétele.'>
3 hozzászólás

Björn

7 éve, 8 hónapja és 24 napja

A videó valóban rövid. Emlékszem még az első részére azt sikerült DLC-kel együtt ki vinnem 99%-ra. Nagyon nagy függést okozott, egyből be szippantott, ahogy ezt a videót és ahogy ez után a rendes trailert megnéztem, hááát.. Enyhén szólva fel állt a szőr a kezemen. röhögő smiley Remélem, hogy lesz olyan jó mint az előző és, hogy el fog futni a mezei PC-men, nem kell, majd hozzá az I5, bár úgy is csalódni fogok, mert a Shadow of Mordor is csak lowon ment. Szóval ideje lesz átváltani PS4-re. szomorú smiley szomorú smiley A pc-k drágák nagyon.. szomorú smiley

válasz erre

gokuvsvegita

7 éve, 8 hónapja és 25 napja

Nagyon várom. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

7 éve, 8 hónapja és 25 napja

Rövid de velős figyelemfelkeltő! mosolygó smiley

válasz erre
Middle-Earth: Shadow of War
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja