Holnap jön az ingyenes Call of Duty: Warzone battle royale, íme minden infó (FRISSÍTVE!)

2020. március 09.
16.7001
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A játékipar legrosszabbul őrzött titka volt a Warzone névre hallgató battle royale, amely a Call of Duty kapcsolódó játékmódja lett, most pedig lényegében célegyenesbe ért a kérdéses újdonság ténye.

Egy, a Call of Duty-val foglalkozó YouTube-er, Chaos idő előtt posztolta a Warzone-ról a saját videóját, így kiderült egy rakás infó. A legfontosabb: holnap, azaz március 10-én fog debütálni. 150 játékos fog egy gigantikus méretű pályán megmérettetni, amin a franchise klasszikus pályáira emlékeztető szegletek lesznek (hasonlóan, mint a Black Ops 4 esetében).

A Terminal, Scrapyard, Overgrown és Broadcast pályák egyaránt rajta lesznek a nagy térképen, és hasonló jumpmaster mechanikával fogunk találkozni, mint az Apex Legends-ben, ergo mindig lesz egy "kapitány", aki koordinálja a repülőből való kiugrást. Csak és kizárólag fegyvereket tudunk lootolni, tartozékokat, kiegészítőket nem.

Egyébként lesz egy külön válfaja is a Warzone-nak, a Plunder, ahol az újjáéledések is aktív szerepet játszanak. A kiugrás után nem csupasz kézzel fogunk rohangálni, hanem lesz egy alap pisztolyunk, lesznek járművek is (ATV, helikopter, többek között).

Aztán: halál után egy börtöncellába kerülnek a játékosok, ahol egy Gunfight-szerű 1v1-re kerül sor, a győztes pedig újjá tud éledni. Ami pedig a legizgalmasabb: teljesen ingyenes lesz, a Call of Duty: Modern Warfare-től független, ergo ha nincs meg az alapjáték, akkor is tudod nyúzni, valamint még Gold vagy PS Plus előfizetés sem kell hozzá.

Nézd nagyban ezt a videót!
FRISSÍTVE: megérkezett közben a hivatalos trailer!

4 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

7 hónapja, 1 hete és 3 napja

[Tiltott felhasználó!]

Gólem

7 hónapja, 1 hete és 3 napja

Zsír, csapódok is vissza!

válasz erre

petrovicsz

7 hónapja, 1 hete és 3 napja

Végre már!

válasz erre

rDAVE

7 hónapja, 1 hete és 3 napja

Valószínűleg első körben az MW tulajok kapják meg. A főmenü titkosított menüpontja visszaszámol. Még 22 óra és 50 perc.

válasz erre
Call of Duty: Modern Warfare
16.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja