Holnap indul az Overwatch kínai újévhez kapcsolódó eventje

2018. február 07.
9961
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Blizzard bejelentette, hogy idén sem marad event nélkül a kínai újév az Overwatch keretein belül, így várhatóan holnap indul a Year of the Dog névre keresztelt esemény, ami ezúttal egy vadonatúj pályával kedveskedik majd a résztvevőknek.

Az új csatatér az Ayutthaya név alatt lesz megtalálható a játékban, és egyenesen Thaiföldre repít majd el minket, egyik felén korabeli, a másik felén pedig modern építészeti hatásokkal, kifejezetten a Capture the Flag játékmódhoz igazítva.

A hagyományos zászlólopkodás helyett azonban az event során mindig más és más dolgok vezetnek el minket a célhoz, illetve döntenek győzelmünkről - hol egy váratlan halállal, hol csak megfelelő képességekkel felvehető zászlókkal találkozunk majd -, ami elég különleges élménynek hangzik, pláne ha még hozzávesszük, hogy az esemény részeként egy halom skint is kapni fogunk néhány hőshöz.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Remélem lesz valami szép új skin meg emote és miegymás.

válasz erre

totyak

2 hete

Szeretem, amikor valamilyen tematikus event van egy játékban. Az valahogy kizökkenti a játékot kicsit a mindennapokból.

válasz erre

Gólem

2 hete és 1 napja

Legalább lesz egy kis változatosság benne. Hihetetlen hogy mennyien játszák, nekem rohadt unalmas volt már egy pár "csata" után. Semmi újdonság, rohangálás azt jólvan.

válasz erre
Overwatch
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljagery1113 profiljamarco profiljaManiac profiljaturatur profilja5t3v3nk3 profiljarDAVE profilja