Holnap érkezik a Gravity Rush 2 demója, karácsonykor pedig egy anime is

2016. december 21.
5.5951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyszerű hírekkel szolgált a Sony Japan Studio csapata a Gravity Rush 2 rajongóinak, lévén megtudtuk, hogy december 22-én, azaz honlap felkerül a PlayStation Store kínálatába a játék kipróbálható változata.

A demót bárki szabadon letöltheti, de ha esetleg bárkinek valami problémája lenne az alkotás történetével, esetleg nem értené, hogy mi történt az első rész óta, akkor sincs ok az aggodalomra, hiszen december 26-án a Youtube-ra felkerül egy anime, ami ezt a problémát hidalja át.

A Studio Khara által készített Gravity Rush The Animation: Overture ugyanis egy olyan kis rajzfilm lesz, amely az első és a második rész közötti történéseket meséli el nekünk, és amennyiben már most megnéznénk belőle egy kis előzetest, az alábbiakban máris sort keríthetünk rá.

Nézd nagyban ezt a videót!



Gravity Rush 2 rajongóinak, lévén megtudtuk, hogy december 22-én, azaz honlap felkerül a PlayStation Store kínálatába a játék kipróbálható változata.'>
4 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 11 hónapja és 15 napja

Első részt kellene már elkezdenem Vita-n, de még nem tettem.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 11 hónapja és 16 napja

Kíváncsian várom, habár a szintén holnapi Nier demót jobban. Ennek megvan az első része Vitára, szóval sok meglepetést nem várok tőle.

válasz erre

Hentes

7 éve, 11 hónapja és 16 napja

Anno szerettem, Vitán sokat toltam.

válasz erre

totyak

7 éve, 11 hónapja és 16 napja

Lövésem nincs miről szól a játék, az első részt sem tudom, de az tuti, hogy egyszer ezekkel játszani fogok a saját PS4-emen.

válasz erre
Gravity Rush 2
17.579 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja