Holnap érkezik a Battle Pass a World of Tanks-be

2020. március 11.
11.6211
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Manapság már szinte minden játékban van Battle Pass rendszer, úgyhogy meg sem lepődünk azon, hogy a World of Tanks is gazdagodik eme népszerű funkcióval, lévén a héten érkezik a Wargaming szoftverébe a bérlet.

A terv az, hogy még holnap, azaz március 12-én berobog az újdonság, és a három hónapos szezon végéig elérhető lesz a kimaxolása, viszont a továbbiakban is terveznek a fejlesztők újabb Battle Passeket implementálni. Értelemszerűen lesz ingyenes része is a dolognak, a fizetős, a prémium tartalmai pedig 6500 goldba kerülnek.

Ahogy játsszuk a meccseket, úgy szerzünk pontokat, amikkel kioldjuk a Battle Pass újabb és újabb szintjeit, de ha szeretnétek egy átfogó képet kapni róla, akkor nézzétek meg a fejlesztők által tető alá hozott, alant található videót.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

fighterlaci

5 hónapja, 2 hete

De leszoktam róla te jó ég! Régen naponta két órát belevertem, de már egy éve nem is léptem be. Nem tudom van e még egyáltalán ismerősöm fent, meg kéne nézni.

válasz erre

zender

5 hónapja, 2 hete

Jöhet bármi, engem már nem tudnak visszacsábítani. Annyira nagy az eltérés a fizetős és nem fizetős játékosok között hogy már játszhatatlan évek óta.

válasz erre
World of Tanks
5.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt