Hol a klánrendszer a Destiny 2-ből? Nyugi, hamarosan érkezik!

2017. szeptember 07.
4.2541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Tegnap hivatalosan is elrajtolhatott végre a Destiny 2, az év egyik legnagyobb sikervárományosa, ami bár komolyabb fennakadás nélkül történt meg, ellenben azért akad néhány problémás vagy hiányos funkció.

Ezt a sort erősíti többek között a klánrendszer is, amiről a készítők bejelentették, hogy ki kellett hagyniuk a játékból, aminek vélhetően igencsak nyomós oka lehetett, hiszen egyelőre még azt sem tudták megmondani, hogy mikor számíthatnak a rajongók az indulására, amit elég sokan nehezményeztek, hiszen rengetegen várták a lehetőséget.

A Bungie azonban egyelőre csak annyit közölt a rajongókkal, hogy kövessék a híreket a közösségi oldalakon, hiszen mindent megtesznek azért, hogy mielőbb bekerüljön a Destiny 2-be a korábban beígért klánrendszer, és vele együtt a számtalan újdonság is.

Az új klánszisztéma ugyanis többek között olyan opciókkal bővül, mint a Guided Games, aminek a lényege az, hogy külsősök is beszállhatnak klánháborúkba, ha az adott klánból nem sikerül elég résztvevőt csatába hívni, és ezért nemcsak ők, hanem a csoportosulás is komoly jutalmakban részesül.


1 hozzászólás

Patrik94

3 éve, 8 hónapja és 6 napja

Aranyos hogy ezt így utólag bejelentik.

válasz erre
Destiny
9.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljamarco profilja