Hogyan vidd át a Diablo 3 mentéseit az Ultimate Evil Edition-be

2014. augusztus 07.
2.8841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
Van egy jó hír azoknak, akik már játszottak korábban a PS3-ra és Xbox 360-ra megjelent Diablo 3 játékkal: át tudják küldeni karaktereik mentéseit az új Diablo 3: Ultimate Evil Edition játékba, miután a hónap végén, 19-én megjelenik.

Az eurogamer.net weboldal leírásai szerint, karaktereidet átküldheted PlayStation 4-re és Xbox One-ra is, attól függetlenül, hogy a régebbi játékkal PS3-on vagy Xbox 360-on játszottál.

Viszont nem lehet átküldeni a mentéseket PS3-ról Xbox 360-ra, és oda vissza, illetve PS4-ről sem lehet átküldeni Xbox One-ra és oda-vissza. Valamint PC-ről sem lehet átmenteni konzolokra. Hogyha az Ultimate Evil Edition játékkal ugyanazon a konzolon játszol, mint az eredeti Diablo 3 játékkal, akkor nem kell tenned semmit, viszont amint elindítod az új részt, automatikusan megtalálja a korábbi mentéseket.

Hogyha egy régi konzolról egy újabbra váltasz, egyazon cégen belül, akkor még egy lépés szükséges. Futtatnod kell a régebbi Diablo 3 játékot, frissíteni 1.0.3-ra, be kell jelentkezni a Sony Entertainment Network-ba avagy az Xbox Live-ba, majd be kell menni a játék menüjébe és kiválasztani a "More" opciót majd az "Export Save"-et. Kapcsold be az új konzolod, jelentkezz be a PSN/XBL-ba, futtasd az Ultimate Evil Edition-t és a mentéseidet átimportálva találod.

Hogyha egy másik cég konzoljára váltasz akkor van egy másik lépés is: linkelned kell a PSN/XBL fiókodat a Battle.net fiókhoz, ami egyfajta közvetítőként működve, átküldheti a mentett adatokat egyik gyártó hálózatáról a másikra.

Arra is van megoldás, ha esetleg elhagytad a Diablo 3 lemezt vagy tönkrement a konzolod, ebben az esetben akkor tudod átküldeni a mentéseidet, ha azok fenn vannak esetleg valamilyen szerveren USB-n, vagy hordozható meghajtón.
2 hozzászólás

Hentes

6 éve, 1 hónapja és 27 napja

Nem értem a crossplatform miért megoldhatatlan mind a mai napig...

válasz erre

totyak

6 éve, 2 hónapja

Ésszerűbb lenne a minden mindennel kompatibilis mód.

válasz erre
Diablo III: Ultimate Evil Edition
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

1000feri profiljagery1113 profiljasony1515 profiljamarco profiljaWickedSick profiljarDAVE profilja