Hogy micsoda? MMO lesz az új Fable?!

2020. július 24.
4.2331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Tegnap minden Fable-rajongó egyöntetűen dobta el az agyát, amikor végre hivatalosan is bejelentették az új epizódot, azonban nem kizárt, hogy kisebb hideg zuhany elé nézünk, ugyanis egy potenciális megbízható szivárogtató dobott be egy igen érdekes infót.

CronoTK a tegnap event után posztolt egy képet, amin a bejelentett játékok névsora volt látható, és gyakorlatilag minden ott volt, amit prognosztizált. Igen ám, de a képen ott van az is, hogy ő hány órakor screenshotolta a képet, és ez délután egykor történt - persze ezt ne vegyük készpénznek, meglehet, hogy csak megszerkesztette a képet, de nem kizárt, hogy tényleg megbízható a forrás.

Na már most: ő dobta be a hírt, mely szerint az új Fable egy MMO lesz. Ezt így kapásból nem tudjuk hová tenni, ő maga sem fűzött hozzá kontextust, de egy biztos: a rajongók nem egy MMO-ra, hanem egy klasszikus epizódra várnak.

bejelentették az új epizódot, azonban nem kizárt, hogy kisebb hideg zuhany elé nézünk, ugyanis egy potenciális megbízható szivárogtató dobott be egy igen érdekes infót.'>
4 hozzászólás

totyak

4 éve, 18 napja

Úgy rémlik pletykálták ezt már korábban is. Nyilván a világ alkalmas lenne egy MMO-nak, csak mi nem ezt várjuk. Egyelőre kevés bizalmam van a projekt felé.

válasz erre

Patrik94

4 éve, 19 napja

Rettenetesen buta lépés lenne, és remélem csak tévedés.

válasz erre

Tommy

4 éve, 19 napja

Az bizony nagyon gáz! röhögő smiley

válasz erre

muki

4 éve, 19 napja

Na neeeeeeeee!!! Ha ez igaz, a Microsoft hülyébb mint eddig gondoltam. röhögő smiley

válasz erre
Fable (2020)
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja