Hogy a szimulátor nem egyenlő a valósággal? Egy esportoló rácáfolt!

2019. január 21.
1.5361
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sokan osztják azt a nézetet, miszerint hiába ügyes valaki valamilyen videojátékban, még a legrealisztikusabb szimulátor sem veheti fel a versenyt a valódi sporttal, amire Enzo Bonito, egy ismert esportoló nemrégiben rácáfolt.

Történt ugyanis, hogy a Team Redline és a McLaren Shadow F1-es esport csapatok tagja kihívta egy versenyre azt a Lucas di Grassi-t, aki nem szimulátorokban, hanem a valóságban szerzett magának hírnevet, miután éveken át volt profi F1-es tesztpilóta, sőt mi több, a 2010-es szezonban a Virgin istállójában versenyzett is.

Bár Enzo is ült már korábban versenyautóban, azonban messze nem volt annyi tényleges tapasztalata, mint Lucasnak, éppen ezért sokan óriási összegben mertek volna fogadni, hogy utóbbi lesz a befutó, azonban mint kiderült, a virtuális versenyzés is képes valódi profikat nevelni.


4 hozzászólás

rDAVE

3 hónapja, 1 hete

Azért ez az autó egyszerűbb, mint egy F1, de a Formula E autónál is barátságosabb, azok a porszívók elég agresszívek. Lucas di Grassi utóbbival lett bajnok. Michelisz Norbert is szimulátorokkal kezdte, csak akkor még nem nevezték őket "esportolónak". Egyébként meg a szimulátorozás teljesen normális a profi versenyzőknél is, nagyon sokan használják, ha épp nem valódi autó volánja mögött ülnek, de attól, hogy az autósportban ez igaz, másban még nem. F-sza, hogy profi counter strike-os vagy, de bombát ne próbálj hatástalanítani.

válasz erre

WarriorAutobot

3 hónapja, 1 hete

WoW!
Ettől még nem osztom azt hogy a GTA miatt leszek sikeres bűnöző!

válasz erre

Patrik94

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

Nagyon laza!

válasz erre

Direktor

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

Vagy csak szimplán jobb sofőr...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaTuhajohn profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaEAG1 profiljasony1515 profiljamarco profiljaretePceldaK profilja