Hogy a fürdőző Geralt szobor csak áprilisi tréfa? Lehet, de ettől még létezik!

2017. április 08.
4.1851
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy ideje már kering az interneten egy kép, amely egykoron a The Witcher 3: Wild Hunt-hoz készült el, középpontjában pedig egy fürdőző Geralttal, aki stílusosan egy dézsában, gumikacsával terült el.

Kevesen tudják, de a meme állítólag a PC Gamer munkatársaitól indult el, akik addig-addig bombázták ezzel a világot és a CD Projekt RED csapatát, amíg a The Witcher-sorozat alkotói a minap meg nem lepték őket egy kis csomaggal, amelyben lássatok csodát, egy fürdőző Geralt szobor volt.

A szobor teljesen egyedi, sőt mi több, kifejezetten a lapnak szól, ezáltal Geralt a magazin egyik száma mellett pihenget, a szobor talpazatára pedig az van írva, hogy soha nem fürdőzök PC Gamer nélkül.


The Witcher 3: Wild Hunt-hoz készült el, középpontjában pedig egy fürdőző Geralttal, aki stílusosan egy dézsában, gumikacsával terült el.'>
5 hozzászólás

totyak

7 éve, 6 hónapja és 27 napja

Tetszik, hogy a CdProjekt ilyen poénosra veszi a dolgot és időt szánnak arra, hogy legyártsanak egy ilyen szobrot. Nekik is jó reklám, meg erre a PcGamer is vissza fog emlékezni, amikor a következő játékukat kell értékelni.

válasz erre

Gólem

7 éve, 6 hónapja és 27 napja

De király! meglepett smiley

válasz erre

kpal

7 éve, 6 hónapja és 27 napja

Na az ilyet kéne sorozatba gyártani.

válasz erre

muki

7 éve, 6 hónapja és 27 napja

Hatalmas! röhögő smiley

válasz erre

Imperator

7 éve, 6 hónapja és 27 napja

Csak megerősíteni tudom, ezt a fürdőkádas képet szinte minden nap lehetett és lehet látni az oldalukon, ha bármilyen Witcherrel kapcsolatos hír van ezt a képet használják (vagy változatosság kedvéért a cospalyes változatot).

válasz erre
The Witcher 3: Wild Hunt
7.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljarDAVE profilja