Hogwarts: A Dark Legacy néven jöhet az évek óta szivárgó Harry Potter RPG

2020. június 08.
5.3511
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Végre megkaphatják hamarosan a Harry Potter-rajongók azt a játékot, ami már rég kijárt ennek az univerzumnak, mivelhogy az évek óta szivárgó alkotás kapcsán tulajdonképpen már csak a hivatalos bejelentést kell megvárni.
 

Most a Redditen bukkant fel egy személy, aki önmagát a Warner Bros. marketingosztályán dolgozó személynek állítja be, viszont ezt nem támasztotta alá bizonyítékkal. Ettől függetlenül megdobta a népet egy jó nagy adag pletykával, miszerint a kérdéses szoftver Hogwarts: A Dark Legacy címen jön, és a filmek idővonala után fog játszódni.

Állítólag az általunk létrehozható főszereplő épp egy másik varázsiskolából a Roxfortba kerülő, ötödéves varázslótanonc lesz, és ha minden igaz, akkor a négy házhoz külön-külön képességfák és küldetésvonalak kapcsolódnak. Főgonoszként egy egykori halálfalót emleget emberünk, no meg persze fel fog tűnni a Kviddics is a szoftverben - sőt, még egy Gwent-szerű kártyajátékról is szól a fáma.

Ami a harcrendszert illeti: elviekben ritmusjáték-szerű lesz, ergo az időzítés lesz kardinális a varázslatok elsütésénél, és ami még roppant izgalmas, hogy egy olyan Nemesis-rendszert hint el a Reddit-felhasználó, amit a Shadow of Mordorban és Warban is láthattunk, csak kevésbé részletesen. És végül: roppant sötét hangulatról tesz említést, így nem gyerekeknek való lesz a játék.
4 hozzászólás

totyak

7 hónapja, 3 hete és 4 napja

Én várom, szerintem ígéretes. külön örülök, ha tényleg ez lesz a címe és nem nyomják bele valahogy a HP nevet, csak hogy még jobban eladható legyen.

válasz erre

Patrik94

7 hónapja, 3 hete és 4 napja

WickedSick írta:
Miért baj az, ha van egy játékon belül egy minijáték?
Mert személy szerint rettenetesen utálom. Ha csak opció akkor nem baj, az akaszt ki, ha azzal lehet átjutni valami feladaton.

válasz erre

WickedSick

7 hónapja, 3 hete és 4 napja

Patrik94 írta:
Jajj, kártyajáték minek???
Miért baj az, ha van egy játékon belül egy minijáték?

válasz erre

Patrik94

7 hónapja, 3 hete és 4 napja

Jajj, kártyajáték minek???

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profilja